The Marketing Innovation Show - cel mai nou Podcast Digital Marketing

The Marketing Innovation Show - cel mai nou Podcast Digital Marketing

Agenția de Digital Marketing Marketiu lansează The Marketing Innovation Show, un podcast show international dedicat exclusiv C-Level Marketers, Directorilor de companii și Antreprenorilor.

Andrei Tiu, fondatorul Marketiu și gazda acestui Podcast, va avea invitat în fiecare săptămână specialiști din diverse arii ale Marketing-ului, antreprenori de succes sau Growth Hackeri, discutând cele mai noi trend-uri în industrie, analizând campanii de succes sau discutând schimbările din mediul de business actual. Andrei, împreună cu invitații săi, te va ghida și îți va oferi cele mai relevante sfaturi pentru ca afacerea ta să prospere în mediul online, folosindu-te de ultimele trenduri și tactici de la experți din Marketing.

Subiectele abordate în podcastul The Marketing Innovation Show

Printre temele abordate se numără Social Media Marketing, Strategy & Ads, Marketing Strategy, Performance Marketing & Google Ads Trends, Growth Hacking, Ecommerce Marketing, B2B Inbound Marketing & Lead Generation, dar și Email Marketing & Automation.

 

Invitații din cadrul The Marketing Innovation Show

Primul episod îl aduce pe Ștefan Gergely, Co-Fondator Under Development Office, una dintre primele companii de software din Europa care a dezvoltat blockchain as a service și este acum lider regional în acest domeniu. Stefan este, de asemenea, fondator Aurus.io și Dime.ly. Folosind experiența sa, Ștefan și Andrei dezbat în acest prim episod al podcastului Growth Hacking în contextul post-COVID, și cum atât afacerile de tip B2B, cât și cele B2C se pot folosi în egală măsură de oportunitățile care au apărut sau vor apărea după perioada COVID-19.

 

O altă tema abordată într-un episod al podcastului este dedicat Start-up-urilor - Marketing & Branding pentru Start-up-uri. În acest episod, B. D. Dalton, Autor Bestseller, Antreprenor în Serie, având în spate peste 25 ani de experiență în domeniul financiar, va împărtăși cu ascultătorii podcastului sfaturi pentru afacerile mici, tactici relevante de Branding și la ce se uită investitorii.

B.D. se concentrează la acest moment pe afacerile sale, Temple Row Wealth Management și Bart Dalton Consulting, în timp ce își extinde orizonturile în calitate de CEO interimar al unei practici juridice și a unor roluri de director non-executiv la două organizații de caritate locale. Această activitate de afaceri variată își păstrează actualele idei și strategii și îi permite să-și împărtășească ideile și conceptele sale prin angajamente de vorbire la nivel național, workshopuri, conferințe și coaching.

 

Despre Content Marketing și Thought Leadership în contextul B2B vor vorbi Tim Bond și Scott Pearson. Tim este Fondator și CEO Network Sunday și Techpros.io, în timp ce Scott este Head of Business Development pentru aceleași companii. Cu peste 30 ani de experiență adunați, Tim și Scott vor oferi ascultătorilor podcastului insight-uri și tactici valoroase, gata să fie aplicate în afacerea ta.

 

Taylor Ryan ne va aduce pe masă Marketing Hacks & Tools, povestind despre cele mai relevante tactici și strategii de marketing, potrivite pentru situația actuală, având în vedere schimbările suferite din această perioadă, folosind atât experiența sa, cât și a lui Andrei. Taylor este Fondator a 6 Start-up-uri, Growth Hacker și Keynote Speaker, dar și lector vizitator la Copenhagen Business School. Originar din SUA, Taylor se concentrează pe agenția sa din Danemarca, Klint Marketing, dar și pe ArchitectureQuote, o platformă SaaS, lansată recent, care ajută arhitecții și firmele de arhitectură de dimensiuni mici, să își dezvolte activitatea prin simplificarea proceselor manuale și îmbunătățirea activităților CRM sau a activităților online.

 

În fiecare săptămână se lansează un nou episod din The Marketing Innovation Show, oferindu-ți cele mai recente și actuale subiecte din Marketing, de la specialiști de top. Toate informațiile pe care le vei găsi în Podcast sunt gata să fie aplicate în afacerea ta, indiferent de domeniul tău de activitate.

Urmărește pe YouTube toate episoadele din The Marketing Innovation Show, sau ascultă-le pe platforma ta preferată.

Dacă îți dorești ca într-un episod viitor să abordăm un anume subiect, dă-ne de veste și o vom face!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marketiu

Din Londra in Romania, setam standardul in Servicii Digital Marketing. Originar fondati in Londra in 2016 - dar cu o experienta de peste 9 ani in piata digitala, suntem o agentie specializata in strategie,... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related