Final de campionat virtual. Clasamentul Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation

Final de campionat virtual. Clasamentul Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation

Un stelist, un dinamovist, un suporter Farul si un rapidist s-au inscris intr-un turneu virtual, au jucat, au castigat meci dupa meci, au dat ce au avut mai bun si s-au intalnit in finale. E povestea celor patru jucatori care s-au infruntat ieri in finalele Cupei Agentiilor la Gaming, transmise LIVE pe Facebook, pe pagina IQads. Turneul virtual a reunit cei mai buni fotbalisti gameri ai industriilor creative si a vrut sa scoata putin din inertie toamna lui 2020 si sa ofere un pretext breslei de a se intalni si de a se distra impreuna. Pana la urma, conectarea, distractia si competitia se pot intampla si pe pandemie. Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads, a demonstrat asta cu prisosinta.

 

Patru jucatori, o singura pasiune

Razvan Badea a experimentat tot ce tine de fotbal. A fost telespectator, spectator, suporter, jucator, arbitru. Si de ieri seara este si campionul Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Competitia fotbalistilor creativi s-a incheiat ieri seara, dupa o serie de meciuri spectaculoase din finale, transmise LIVE pe Facebook, pe pagina IQads.  

Marele castigator al competitiei este Razvan Badea (Happy Advertising), care a castigat finala mare, dupa un meci antrenant cu Sorin Dochian (Tazz by eMag).  
Finala mica a fost castigata de Alexandru Buga (Mercury360) in fata lui Ionut Resnoveanu (Thecon). 

Jucatorii au participat in numele distractiei si al caritatii, dar partidele au fost aprige si serioase, pline de suspans, pase surprinzatoare si goluri uimitoare. Nu are rost sa va povestim in cuvinte atmosfera, mai bine vedeti singuri cum a fost in finala Cupei Agentiilor la Gaming:

Finala Mica: Alexandru Buga (Mercury360) versus Ionut Resnoveanu (Thecon)

 

 

Finala Mare: Razvan Badea (Happy Advertising) si Sorin Dochian (Tazz by eMag). 

 

 

Clasamentul final al competitiei este acesta:

1. Razvan Badea (Happy Advertising)
2. Sorin Dochian (Tazz by eMag)
3. Alexandru Buga (Mercury360)  
4. Ionut Resnoveanu (Thecon)

Era firesc ca pasiunea lor pentru fotbal sa isi spuna cuvantul si la Cupa Agentiilor la Gaming.
Istoria lor este legata strans de microbul acestui sport, iar experienta lor de gameri a trecut prin foarte multi ani de Fifa, in toate variantele ei. 

Sunt microbist. Fotbalul e pasiunea mea. Am experimentat atatea care tin de fotbal si am atatea amintiri, incat as putea sa vorbesc multe ore in sir. Am fost telespectator, spectator, suporter, jucator, arbitru. Fiind un copil al '90-lor, am fost vrajit de performantele, anvergura si continuitatea Stelei Bucuresti. Port acelasi ‘microb’ si acum, povesteste Razvan Badea.

Tin cu Dinamo, indiferent de situatia din prezent. Citez “Fie vreme buna, fie vreme rea, caine pan’ la moarte si dincolo de ea”. Sunt microbist, imi place fotbalul, ma uit la toate meciurile din Champions League si ale nationalei noastre. Inca sper ca generatia noastra sa prinda o perioada similara “Epocii de aur” din ’94, spune Sorin Dochian

Fac parte din acei “huligani” care isi incurajeaza echipa pe stadion. Imi sustin echipa, indiferent de liga in care joaca, indiferent ca joaca acasa sau in deplasare. “Am sangele alb si inima albastra, cred ca ai inteles, Farul este echipa noastra”, spune Alexandru Buga.

Joc fotbal saptamanal, cu colegii de la birou, rar se intampla sa ratam vreo partida. Echipa mea favorita este Rapid, de mic copil tin cu ei. Recunosc ca mi-a fost putin cam greu, deoarece toti prietenii mei erau stelisti si ma certam toata ziua cu ei, spune Ionut Resnoveanu

Chiar daca tin cu echipe diferite, pasiunea pentru fotbal si joc i-a unit la Cupa Agentiilor la Gaming, unde au facut o figura frumoasa pana in finala. Noi felicitam toti jucatorii pentru dedicarea cu care au participat la turneul virtual si au facut din aceasta competitie digitala un eveniment antrenant si fun, care merita repetat. 

 

Reamintim datele Cupei Agentiilor la Gaming

  • Concurentii si-au demonstrat talentele la FIFA Online Friendlies pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul a fost exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei au fost live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei: 4-16 noiembrie

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related