YOXO dă join în 2Performant. Cu tracking în aplicație și comision dublu până la finalul anului

YOXO dă join în 2Performant. Cu tracking în aplicație și comision dublu până la finalul anului

YOXO, abonamentul mobil 100% digital, fără limite contractuale, care oferă banii înapoi pe netul neconsumat și pe care îl poți reconfigura în fiecare lună, a intrat în platforma de marketing afiliat 2Performant.

Echipele de dezvoltare YOXO și 2Performant au colaborat pentru a implementa tracking-ul în aplicația YOXO, astfel încât afiliații să poată fi recompensați pentru fiecare client adus care își validează cardul în aplicație.

Cu ocazia lansării în 2Performant, afiliații care promovează YOXO vor primi bonusuri suplimentare:

  • Comision dublu până la finalul anului
  • Bonus de 100 EUR pentru publicarea unui articol (se aplică pentru bloguri/site-uri cu trafic de minim 1000 de vizitatori unici/lună)
  • Concurs! Primii 5 afiliați după numărul de comisioane generate până la finalul anului vor primi câte 500 EUR

 

YOXO este un produs nou pe piața de telecomunicații. Un abonament 100% digital, care se achiziționează și administrează exclusiv din aplicația dedicată. Astfel, credem ca este un produs foarte potrivit pentru a avea un program de afiliere. Sperăm să îl creștem și să dezvoltăm grila de comisionare, pas cu pas, împreună cu afiliații”, spune Ioana Acsinia, Online Marketing Manager for the YOXO team.

 

„Așa cum YOXO democratizează netul, 2Performant democratizează marketingul. Este, deci, o asociere naturală și foarte potrivită între brandurile noastre și suntem convinși că vom obține împreună, cu ajutorul afiliaților, rezultate excelente”, spune Costin Cadelcu, Account Director la 2Performant.

 

Cine sunt afiliații? De la site-uri de conținut (publishing, blogging, proiecte dedicate) generalist sau comercial, nișat sau nu, la specialiști PayPerClick (Google & Facebook ads), publisheri (ziare, televiziuni, publicații online etc.), specialiști sau firme de e-mail marketing, proiecte de cashback, agregatoare de produse pe o anumită industrie sau comparatoare de prețuri și comunități de shopping pe Facebook, afiliații funcționează ca o echipă extinsă de marketing care contribuie la vânzările companiilor din platforma de marketing afiliat 2Performant. Pentru mulți dintre afiliați, acest tip de lucru devine chiar un stil de viață, pentru că o conexiune bună la Internet, inspirație și implicare le aduc acestora venituri câștigate flexibil, de oriunde s-ar afla.

Marketingul afiliat reprezintă modalitatea transparentă de colaborare dintre un brand online și cei care pot trimite potențiali clienți către site-ul brandului respectiv, prin diferite forme de reclamă online, primind în schimb un comision pentru vânzările generate. Astăzi, peste 1.000 de branduri fac afiliere activ în România, 600 doar prin platforma companiei 2Performant, care a dezvoltat și operează propria tehnologie în acest domeniu. De la branduri mari precum Orange, Vivre, Cărturești, Answear, la companii mai mici și foarte nișate, acestea colaborează cu mii de afiliați obținând expunere și vânzări suplimentare pentru afacerile lor (afilierea poate crește vânzările unui brand online cu procente între 2-20%, în funcție de mărimea și specificul business-ului).

O analiză recentă realizată de 2Performant a arătat că afiliații din platformă au câștigat în săptămâna de Black Friday 242 de mii euro, generând vânzări în valoare de 4,35 milioane de euro pentru brandurile cu programe de afiliere active. În ultimele 3 luni, pentru fiecare euro investit în marketing afiliat, brandurile din 2Performant au câștigat 16,93 euro.

 

Ce este YOXO?

YOXO este un abonament online, flexibil, care se poate reconfigura în fiecare lună, furnizat de către Orange România și care funcționează în rețeaua Orange. Abonamentul este disponibil exclusiv în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS, AppGallery sau Android, pentru orice număr de cartelă Prepay sau abonamente în afara perioadei contractuale din rețeaua Orange sau un număr nou YOXO.

Disponibil exclusiv online, YOXO nu are perioadă contractuală și îți oferă banii înapoi pentru netul neconsumat, la final de lună.

Beneficii clienți:

  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
  • Administrezi totul de pe telefonul tău mobil
  • Alegi lunar cât net ai nevoie și primești banii înapoi pe ce nu consumi
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming în zona SEE
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor

Cum poți câștiga bani promovând YOXO?

  • Dacă ai un cont de afiliat în 2Performant, aplică la programul de afiliere Orange. Dacă ești deja înscris(ă), găsești instrucțiunile de promovare YOXO în descrierea programului de afiliere și în mesajul transmis în data de 26 noiembrie.
  • Dacă te pricepi la marketing și vânzări online, ai un blog/vlog/site, știi PPC, ai o comunitate online (de exemplu grup Facebook sau profil de social media cu audiență medie/mare), trimiți regulat un newsletter etc., poți să îți faci un cont de afiliat în 2Performant (e gratuit și durează un minut) și să aplici la programul de afiliere Orange. După ce ai fost acceptat(ă) poți începe să promovezi YOXO pe canalele proprii și să câștigi comisioane pentru fiecare client care își validează cardul în aplicație.

Spor la conversii!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related