[Gen Z] Florin Merlă: Gen Z sunt cam o treime din populația lumii și vor neapărat să ne facă să ne simțim depășiți

[Gen Z] Florin Merlă: Gen Z sunt cam o treime din populația lumii și vor neapărat să ne facă să ne simțim depășiți

Sunt preocupați de scop, caută misiunea, se uită atent la culise, au o curiozitate pronunțată. Zoomerii se duc pe fond, spune Florin Merlă, PR Director Golin, și asta e un lucru foarte bun. Sunt atât de preocupați de adevăr încât, cine știe?, ne vor scăpa și de fake news. Până la astfel de utopii la care merită să visăm oricând, ne concentrăm pe prezent, unde noua generație schimbă deja lumea. 

La cum e lumea azi, probabil că le va fi ușor să o schimbe în bine. Probabil o să aducă la masă mai multă responsabilitate și ceva mai multă deschidere de minte, dar mai mult decât orice, mă aștept să vedem multe noi moduri în care să beneficiem real de tehnologie, spune Florin

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related