O nouă soluție de advertising pentru Spotify în România: sponsorizarea listelor de piese Muzicale Discover weekly

O nouă soluție de advertising pentru Spotify în România: sponsorizarea listelor de piese Muzicale Discover weekly

Spotify, cea mai populară platformă de audio streaming la nivel global, reprezentată exclusiv în România de Httpool, adaugă la portofoliul său de servicii de advertising o nouă soluție: sponsorizarea celui mai cunoscut playlist al său, Discover Weekly.

Dupa ce a fost lansată cu succes în America Latină și de Nord, precum și în țări din EMEA incluzând Austria, Belgia, Irlanda, Polonia și altele, oportunitatea de sponsorizare a Discover Weekly, listă de piese muzicale recomandate în mod personalizat, este adusă și în România pentru a oferi brandurilor și advertiserilor modalități unice de a interacționa cu consumatorii și de a le livra mesajele prin intermediul unei varietăți de formate de ad-uri.

Ascultătorii Discover Weekly petrec de două ori mai mult timp în platformă decât utilizatorii Spotify care nu interacționează cu playlistul, iar motivul este simplu: personalizarea. Cu cât este mai personalizat conținutul, cu atât utilizatorii sunt mai motivați să interacționeze cu el.

Ajustate potrivit preferințelor fiecăruia dintre cei peste 345 milioane de utilizatori, listele de piese muzicale Discover Weekly sunt actualizate în fiecare zi de luni, ascultătorii având astfel posibilitatea să se bucure, săptămână de săptămână, de o experiență muzicală relevantă. Este pentru prima dată în România când advertiserii au ocazia să sponsorizeze acest conținut personalizat pe Spotify Free prin formate de tip display, audio sau video.

 

De la lansarea sa în 2008, Spotify a transformat pentru totdeauna experiența de a asculta muzică. În prezent, Spotify este serviciul de audio streaming cel mai popular la nivel global, cu peste 345 milioane de utilizatori, din care 155 milioane de abonați, în 178 țări. Poți descoperi aici peste 70 milioane de melodii și podcasturi, gratuit, sau te poți abona la Spotify Premium pentru a accesa opțiuni exclusive.

În România, Spotify a fost lansat în 2018, iar serviciile de advertising pe această platformă sunt gestionate de către Httpool.

Httpool, o companie Aleph Holding, este reseller autorizat al celor mai cunoscute platforme digitale globale in Romania si in alte peste 30 de tari din Europa si Asia: LinkedIn, Spotify, Snapchat, TikTok, AdColony, Twitter, Wetransfer.

Httpool ofera GRATUIT advertiserilor expertiza si suportul tehnic necesare pentru a exploata solutiile de advertising online la potentialul lor maxim si pentru a obtine rezultate de business optime.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related