glo™ lansează hyper+, noul device cu aspect premium

glo™ lansează hyper+, noul device cu aspect premium

E în natura umană: ne place să ne punem amprenta asupra lucrurilor din jur, asupra a ceea ce consumăm sau purtăm. E felul nostru a ne defini universul din jur și a-l adapta la personalitatea noastră. Facem asta cu hainele sau accesoriile și putem, la fel de bine, să ne asortăm stilul și cu device-urile glo™. Chiar de la lansarea lui, brandul a oferit mereu consumatorilor produse diferite, care să poată deveni acele accesorii care ne completează imaginea, în fiecare zi, dincolo de funcția lor. Acum s-a lansat și glo™ hyper+, cu un design nou, elegant, și 4 culori noi stylish.

 

hyperperlook

Stilul stă în detalii. Așa că mereu vrem versiuni noi ale produselor preferate. Ca să putem avea mai mult din ceea ce știm că ne place, dar totuși diferit. Noul glo™ hyper+ poate deveni accesoriul acela care îți definește stilul. Are un design compact, finisaj premium și aceeași performanță cu care te-ai obișnuit.

Ai puterea să te reinventezi & să-ți asculți intuiția. Extinde-ți orizonturile și descoperă noul glo™ hyper+ cu un touch glossy, perfect pentru stilul tău.

Dar stilul se definește și prin detalii, iar alegerea o face gustul. Așa cum s-a promovat de la început, glo™ oferă posibilitatea consumatorilor săi să controleze gustul.

Noul hyper+ este un dispozitiv dispozitiv care încălzește tutunul, conceput pentru a oferi control deplin prin funcția BOOST. Tehnologia glo™ de încălzire a tutunului permite alegerea intensității fiecărei sesiuni, prin simpla apăsare a unui buton.

Cu o simplă apăsare a unui buton, poți trece de la modul Standard la Boost.

Și să nu uităm: poți folosi hyper+ până la 20 de sesiuni cu o singură încărcare și are funcția de încălzire rapidă: doar 15 secunde pentru modul Boost și 20 sec pentru modul Standard.

Poți comanda noul device pe glo.ro unde găsești și câteva oferte hyper-speciale sau de la parteneri.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related