IAA YP lansează GalerIAA Antreprenorilor de visuri

IAA YP lansează GalerIAA Antreprenorilor de visuri

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează cea de-a șasea ediție GalerIAA. Acest proiect YP este o expoziție virtuală care aduce în prim-plan pasiunile și afacerile derivate din acestea ale profesioniștilor din industria de MarCom. Întregul proiect se va desfășura în perioada 24 mai-27 iunie, iar exponatele vor putea fi admirate pe canalele sociale IAA YP România, în special pe pagina de Instagram @iaa_yp.

Tema de anul acesta este „Antreprenori de visuri”. Profesioniștii din industrie sunt invitați să își expună pasiunea și să povestească despre afacerea visurilor lor. Fie că afacerea există într-o formă fizică sau nu, cei interesați sunt invitați să trimită povestea pe care ar vrea să o împărtășească printr-o fotografie sau un clip video completând formularul sau la adresa de mail: [email protected]. Perioada de înscrieri va fi între 24 mai - 6 iunie, iar lucrările participanților vor fi publicate în perioada 14-27 iunie.

 

„Pentru IAA Young Professionals, GalerIAA e mai mult decât un simplu proiect. Este un incubator de minți care gândesc la fel, unde s-au adunat diverse nume din industria MarCom, toate având același scop: împărtășirea frumuseții din spatele fiecărui om. Indiferent despre ce pasiuni sau hobby-uri vorbim, aici este locul unde scoatem la lumină talentul din spatele oricărui marketer.

De la mutarea GalerIAA în mediul digital, am deschis ușile către un alt mediu pentru expunerea lucrărilor și am făcut ceva diferit față de ceea mai încercasem până atunci. În 2021, continuăm bucuroși această călătorie, oferind șansa de a se remarca tuturor celor care au făcut un business din visurile lor. Suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă perioada înscrierilor și abia așteptăm să descoperim împreună cine va expune în GalerIAA anul acesta. Spor la înscrieri!” a declarat Sabrina Vlăsceanu Președinte IAA Young Professionals România.

 

IAA YP România  reunește toți „Antreprenorii de visuri” sub umbrela aceluiași eveniment online: GalerIAA 2021. Dacă ai reușit ca din pasiunea sau hobby-ul tău să construiești o afacere sau știi ce formă „comercială” ar lua visurile tale, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul sau să trimiți o fotografie sau un clip video alături de povestea ta la adresa de email: [email protected]. Vei putea să-ți vezi povestea în galeria virtuală de pe pagina de Instagram @iaa_yp. Înscrierile sunt deschise până pe 6 iunie la ora 23:59.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related