10,000 de abonati folosesc Comunicatedepresa.ro

Avem un motiv de sarbatoare pe care dorim sa il impartasim cu utilizatorii si clientii: incepand de astazi comunitatea celor care folosesc zilnic serviciile noastre de publicare, gazduire, distributie si monitorizare de comunicate de presa a trecut pragul de 10,000.

Chiar daca este perioada vacantelor cresterea constanta a numarului celor care utilizeaza zilnic Comunicatedepresa.ro s-a mentinut si in luna august.
"Pe langa numarul semnificativ al celor care aleg sa utilizeze zilnic serviciile noastre vreau sa remarc si profilul utilizatorilor" declara Alin Zainescu, General Manager, New Media Agency. "Sunt foarte multi jurnalisti din toata tara si care acopera toate tipurile de media. Serviciile noastre sunt utilizate cu succes de foarte multi profesionisti din zona marketing/comunicare atat din organizatii mari, multinationale dar si din companii autohtone mici care au inteles puterea Internetului ca mediu de comunicare. Ne bucura fara indoiala si numarul mare de abonati (un numar echivalent cu tirajul unui ziar de afaceri) dar mai ales ne bucura reactia pozitiva primita de la utilizatori si mai ales de la cei mai putin increzatori in utilizarea Internetului".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related