Despre leadership, culturi dominante si limite personale cu Roxana Nita si Simina Zidaru, la Google Rare Academy

Despre leadership, culturi dominante si limite personale cu Roxana Nita si Simina Zidaru, la Google Rare Academy

Oricine are un moment de ”incontro?”. Personal, profesional. Industria creativa, insasi, are astfel de momente. Se confrunta cu multe teme – subreprezentarea talentului, stereotipuri, sindromul impostorului, burnout, mental health. Poate ca uneori, are nevoie de o pauza, doar ca sa se impace cu sine. Pauza care nu va veni niciodata.

Industria are, insa, propria homeostazie. Se regleaza din mers. Triggerul e la fiecare dintre jucatorii ei, agentii, creativi, oameni. E nevoie de un simplu push si intrebarile din reflectiile boardurilor, ori personale, isi gasesc raspunsuri, sau cel putin contureaza topicuri comune, in programe precum Google RARE Academy. Astfel, confruntarile si confuziile personale, sau locale, devin universale. Si schimbul de experienta potenteaza directii si solutii noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related