Georgiana Ilie: Am pierdut relația cu anotimpurile. Din punct de vedere cultural, ne-a răpit experiența așteptării unui sezon, care în sine ne dă ritm

Georgiana Ilie: Am pierdut relația cu anotimpurile. Din punct de vedere cultural, ne-a răpit experiența așteptării unui sezon, care în sine ne dă ritm

Ce să mai gătesc azi? Poate cea mai frustrantă întrebare din univers, la care răspunsul este ori ”nu știu”, ori o comandă vinovată la pizzeria aia care s-a deschis de curând. Uneori, când avem puțin timp, răspunsul este o vizită rapidă pe blogurile de food, de unde plecăm cu 20 de rețete de negrese și multe linkuri salvate pentru mai târziu, pe principiul ”îhîm, poate o să încerc și eu asta”.

Georgiana Ilie are mereu o listă cu cel puțin 100 de răspunsuri pentru întrebarea ”Ce să mai gătesc azi”. Și s-a gândit să nu le țină doar pentru ea. Așa că a creat un newsletterul de meal planning. Ce e cel mai important la acest newsletter, dincolo de oferta generoasă de idei, este planificarea riguroasă, cea care face diferența dintre ”a dori” și ”a găti”. Planificarea mâncării pare ceva extraterestru sau unicornicesc pentru mulți dintre noi, dar Georgiana insistă că se poate. Tocmai de aceea și-a numit newsletterul ”Meal planning de care te poți ține” și este o planificare detaliată pentru toată săptămâna următoare: de la ingredientele de care ai nevoie până la fiecare masă din zi. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related