Mediapost Martech obține 36 de certificări HubSpot din 36 posibile

Mediapost Martech obține 36 de certificări HubSpot din 36 posibile

Mediapost Martech, parte a grupului Mediapost Hit Mail, companie specializată în automatizarea serviciilor de marketing, vânzări și suport pentru clienți, bifează obținerea tuturor celor 36 de certificări HubSpot posibile. O reușită care continuă seria performanțelor Mediapost Martech: dobândirea statutului de HubSpot Platinum Partner (statut la care ajung doar 8% dintre partenerii HubSpot la nivel mondial), extinderea portofoliului de clienți la nivelul întregului spațiu EMEA și, totodată, partenerul HubSpot din România cu cel mai bun rating.

HubSpot și filosofia inbound marketing & sales

HubSpot este una dintre cele mai importante platforme de CRM la nivel mondial, platformă care oferă toate tool-urile necesare integrării serviciilor de marketing, vânzări, content management, relații clienți. Serviciile HubSpot însumează filosofia inbound: creșterea unei companii se poate realiza la orice nivel, prin crearea de conținut și experiențe potrivite nevoilor individuale ale clienților și prospecților - cu alte cuvinte, inbound marketing formează o conexiune de care clienții au nevoie, oferind soluții problemelor punctuale.

36/36 certificări dobândite

Cele 36 de certificări HubSpot acoperă domenii variate - de la Inbound Marketing, Sales management, SEO, la HubSpot CMS sau Email Marketing. Datorită acestora, Mediapost Martech oferă servicii complete și complexe clienților săi.

ˮFilosofia noastră internă se bazează mult pe învățarea continuă, este paradoxal cum cunoștințele și abilitățile la zi te ajută să fii cu un pas înaintea tendințelor. De asemenea, este o mândrie pentru noi să fim cei mai buni în ceea ce facem, iar cele 36 de certificări au completat efortul și implicarea constantă a echipei.ˮ, Adrian Alexandrescu, Senior Partner Mediapost Marteh.

Performanța celor 36 de certificări a fost receptată cu entuziasm de profesioniștii comunității HubSpot și nu numai: ˮ[...] A great sign of the expertise and knowledge of your team.ˮ Kieran O'Flynn, Sales Director at HubSpot; ˮThat is SUPER impressive. [...] Well done.ˮ Kyle Jepson, Senior Inbound Sales Professor at HubSpot.

Angajament pentru viitor: Mediapost Martech, Diamond HubSpot Partner în 2022

Pentru că ne aflăm la început de an, când se conturează planurile de viitor, dar și pentru că ne dorim o creștere care să continue organic rezultatele de până acum, obiectivul și angajamentul Mediapost Martech este să fim Diamond Partner HubSpot, intrând astfel în grupul select al partenerilor HubSpot Diamond (sub 1% dintre parteneri, la nivel mondial, ajung la această performanță) și confirmându-ne poziția ca unul dintre partenerii principali HubSpot în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est. Un badge of honour and hard work pe care sperăm să-l dobândim cât mai curând.

Mediapost Martech este Consulting Partner Salesforce și HubSpot Platinum Partner (statut la care ajung doar 8% dintre partenerii HubSpot la nivel mondial). Avem in-house 36/36 certificări posibile și 11 colegi care dețin cel puțin o certificare Salesforce sau HubSpot. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related