glo™ lansează noul hyper+ UNIQ

glo™ lansează noul hyper+ UNIQ

Știm că îți place să faci tot timpul schimbări - de la locurile în care ieși, look-ul, vibe-ul și până la felul în care îți petreci timpul. Acum a venit momentul să experimentezi cel mai recent produs glo™ și să te exprimi în stilul tău personal cu noile laterale în culori și texturi vibrante pe care le poți schimba oricât de des vrei!

Încă de la lansarea sa, brandul a oferit mereu consumatorilor produse care pot deveni și accesorii, indiferent de outfit, în fiecare zi, dincolo de funcția lor. Acum s-a lansat glo™ hyper+ UNIQ, dispozitivul care îți oferă libertatea de a-ți controla stilul în orice moment: combină culorile, mixează texturile și creează un look pe stilul tău.

Personalizează-ți dispozitivul cu ajutorul lateralelor colorate interschimbabile în timp ce te bucuri de aceeași tehnologie avansata glo™!

Ai 4 dispozitive disponibile, 19 laterale colorate și 76 de posibilități creative pe care să le explorezi. Viitorul e în mâinile tale: se va potri outfitului tău sau va contrasta puternic? Este despre look, vibe, mood?! Tu decizi!

Pentru un look fancy combină Chrome Black cu Bronze sau Mirror Gold. și Energetic Blue. Iar dacă nu spui niciodată „nu” culorilor, încearcă Fine Mahogany, Energetic Blue Orange Coral, Volt Yellow, RhodiumPowder Blue sau Rubellite. Marea te atrage în orice anotimp? Atunci clar poți combina Sand Beige cu Powder Blue. Dacă ești, însă, mai înclinat să mergi la munte, încearcă Olive Green cu Teal Green. Fanii texturilor nu vor rămâne nici ei dezamăgiți cu combinația Carbon Black cu Hexagonal Blue, iar cei interesați mai degrabă de nuanțe discrete vor putea alege între Leather Grey, Diagonal Beige, Sakura Pink sau Pearl White. Sau pur și simplu combină-le cu vrei tu!

 

Tehnologie de ultimă generație

Așa cum te-a obișnuit, glo™ îți pune la dispoziție un exterior elegant și un interior cu tehnologie de ultimă generație.
Modul BOOST îți oferă o experiență amplificată ori de câte ori vrei, prin simpla apăsare a unui buton. Această funcție încălzește tutunul la o temperatură mai înaltă și îți oferă o experiență mai intensă.

Încălzire rapidă — cu funcția BOOST, dispozitivul tău încălzește tutunul în doar 15 secunde.
Ai trei sesiuni fără întrerupere, pentru ca tu să te bucuri de experiențele preferate oricând îți dorești.
Poți comanda noul dispozitivul pe glo.ro și chiar toate cele 19 paneluri interschimbabile pe glo.ro, unde găsești și câteva oferte hyper-speciale.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related