Highlight Agency și NIVEA au pus îngrijirea pielii în centrul atenției la Winterkiss by Kiss FM

Highlight Agency și NIVEA au pus îngrijirea pielii în centrul atenției la Winterkiss by Kiss FM

Sub sloganul „Echipează-ți pielea cu NIVEA”, Highlight Agency și NIVEA au fost prezenți pe cele mai importante pârtii din România cu activări inedite și antrenante, precum și cu produse NIVEA Crème, pentru protejarea și îngrijirea pielii celor care practică sporturi de iarnă.

Așa cum ne echipăm pentru pârtia de schi (combinezon, clăpari, cască ) sau pur și simplu pentru alte activități outdoor, este important să nu uităm să ne „echipăm” și pielea pentru sezonul rece - un context în care NIVEA poate interveni cu ușurință să ne protejeze și să ne păstreze pielea sănătoasă. Ceea ce și face.

Timp de șapte săptămâni, șase pârtii de ski (Sinaia, Straja, Rânca, Transalpina, Păltiniș și Poiana Brașov) au fost „câmpul” de interacțiune, veselie și educare, creat de Highlight Agency pentru NIVEA. Campania a beneficiat de comunicare în OOH, activări în cadrul emisiunii Winterkiss de la KISS FM, campanie cu influenceri, totul centrat în jurul produselor NIVEA Crème și NIVEA Sun Alpin.

“Proiectul WinterKiss a fost fix pe stilul nostru: cu activări inedite marca Highlight, cu muzică faină by Kiss FM și cel mai important, cu pielea echipată de iarnă și îngrijită cu NIVEA Crème. Ca întotdeauna, facem o echipă perfectă alături de Highlight și e o plăcere să lucrăm împreună și să vedem ce ne poate pielea every step of the way” a declarat Andreea Anghel, Brand Manager NIVEA. 

„Am primit cu bucurie provocarea NIVEA de a crea o campanie ce aduce în vizorul publicului o temă atât de generoasă, dar și serioasă, precum sănătatea pielii. Credem că am reușit și de această dată să venim cu conceptul, strategia și execuția care să facă diferența și să atragă atenția cuvenită asupra brandului. Pe parcursul evenimentelor, am observat o conexiune puternică intre consumatori și brand. Am reușit sa creăm un vibe bun, efervescent, plin de energie, care a pus în valoare imaginea produsului NIVEA Crème”, a spus Floriana Filip, Senior Account Manager Highlight Agency. 

   

Fanii NIVEA și nu numai au putut alege din patru tipuri de activări, precum: aruncarea la coșul de baschet, menținerea echilibrului, curling sau quiz-ul QR. Codul QR putea fi scanat de pe stickerul aflat pe butoaiele branduite NIVEA expuse în locații. Activărilor li s-a adăugat samplingul realizat către persoanele aflate în proximitatea set-up-ului și la cozile de acces.

Pentru creșterea vizibilității s-a adăugat și campania de influencer marketing coordonată de Highlight PR, care a reușit să aducă un plus de carismă prin mixul atent ales de content creators și entuziaști ai sporturilor de iarna. Echipați cu NIVEA Crème și gata pentru aventurile pe pârtie, creatorii de conținut au transmis mesajul esențial al îngrijirii pielii în sezonul rece într-un mod autentic și captivant. De la demonstrații practice despre utilizarea corectă a NIVEA Crème în condiții extreme de iarnă la interacțiunea cu activările de pe pârtie, influencerii au inspirat și educat publicul cu privire la importanța protejării pielii, indiferent de sezon.

Cele 10 personalități implicate în proiect au reușit o prezență remarcabilă pe platformele de social media, generând un impact semnificativ, cu peste 10 milioane de vizualizări pe TikTok. Prin intermediul lor, vibe-ul campaniei dezvoltate de NIVEA – Highlight Agency a fost transmis și în mediul online, extinzând astfel mesajul și conectând brandul cu o audiență sporită și angajată.

Echipele cărora li se datorează succesul campaniei sunt formate din:

Highlight Agency:
Ana Ailenei – Client Service Director
Florin Bădescu – Account Director
Floriana Filip – Senior Account Manager
Cristian Olteanu  - Production Manager
Alex Petrea – Chief Operating Officer
Valentin Radu – Project Manager
Andreea Dobranici – Creative Director
Gabriel Coman – Copywriter
Alex Mihăilescu – Senior Art Director

Highlight PR:
Raluca Oprea – PR Manager
Alexandra Nae – PR Executive

NIVEA:
Andreea Anghel - Brand Manager NIVEA
Andrei Șerban - Consumer Journey Manager RO/BG
Alexandru Rîpa - PR & Media Manager RO/BG

Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea europeană. Ne mândrim cu o echipă de peste 35 profesioniști pasionați de publicitate (Strategie și Creație, Client Service, BTL, Digital, Producție și Logistică) precum și cu parteneriate de lungă durată cu companii din diverse industrii, alături de care creăm experiențe relevante și memorabile atât în mediul corporate, cât și în trade, in-store, digital sau la festivaluri.

Highlight Agency oferă servicii full-service de comunicare cu focus pe zona de BTL și are un sediu central la București și 6 filiale regionale în Sibiu, Cluj, Brașov, Pitești, Suceava și Constanța, multiple centre logistice, precum și o rețea de peste 650 de profesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în întreaga țară.

Portofoliul de clienți al agenției include companii precum: Ursus Breweries, PepsiCo Romania, Beiersdorf Romania, Tazz, Veranda Mall, Kandia Dulce, Danone, Heidi Chocolat, Telekom, Asahi CE & Europe, Birra Peroni.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovației în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari și mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related