ACFC, prima companie de Artificial Creativity s-a lansat în România

ACFC, prima companie de Artificial Creativity s-a lansat în România

[ Update 21.06.2022 // Teaser din campania IQads ]

Una din cele mai avansate tehnologii, bazată pe inteligență artificială, este acum în România.
ACFC este o companie de creativitate artificială, condusă de japonezul Yuki Saaki, creată special pentru domeniile creative și pentru a furniza soluții eficiente, rapide și creative.
Algoritmii pe bază de inteligență artificială aplicată ușurează procesele de muncă, funcționează autonom și depășesc limitările umane.

Ambiția companiei ACFC este de a demonta mitul conform căruia creativitatea este o trăsătură exclusiv umană și de a demonstra beneficiile nelimitate ale tehnologiei și ale creativității bazate pe computere super performante și tehnologie deep learning.

ACFC propune clienților săi soluții sustenabile de digitalizare, bazate pe ultima generație de tehnologii AI.

“Humanity has so many flaws. Robots have zero flaws. Geniality does no longer apply only to humans. Our robotic creatives work 24/7, accept feedback and come up with the fastest and innovative creative solutions. From the music industry to marketing, film or design... artificial creativity is the answer. We have to accept that this is the future of creativity”,
Yuki Saaki, CEO ACFC.

Artificial Creativity. Future Company este o agentie de creativitate artificială, pe bază de deep learning, ce utilizează o puternică rețea neuronală pe mii de servere în cloud.
Serviciile oferite de ACFC includ dezvoltarea de campanii de comunicare, scenarii de film, albume de muzică și proiecte de design pentru orice companii din aceste domenii.

[ Update 21.06.2022 // Teaser din campania IQads ]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related