TBWA isi numeste sef la Paris

TBWA l-a numit in functia de presedinte al biroului din Paris pe Guillaume Pannaud, presedintele DraftFCB France, gasind astfel un inlocuitor pentru postul lasat vacant de iminenta plecare a CEO-ului din Paris, Arthur Sadoun, anunta AdWeek.

Sadoun pleaca pentru a ocupa functia de sef si CEO al Publicis Counseil Paris din cadrul Publicis Group, unde il va inlocui pe Christophe Lambert. Luna trecuta, omul de afaceri Vincent Bolloré l-a cooptat pe Lambert in proiectul pe care il sustine, proiect numit Fred/Farid/Lambert in Paris. Ceilalti parteneri, Fred Raillard si Farid Mokart, au venit din Publicis Group Paris.
Pannaud, in varsta de 40 ani, a petrecut 17 ani la Interpublic Group's Foote, Cone & Belding. In septembrie, ca urmare a fuziunii FCB cu Draft, a fost promovat in functia de presedinte al DraftFCB France. Agentia nu a numit inca un succesor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related