Pentru Ema Prisca, dragostea dureaza cinci ani

Cinci ani la Leo Burnett, inca doi inainte la Tempo. Premii de creatie cit cuprinde. De o saptamina si mai bine Ema Prisca este noul Creative Director la Graffiti BBDO, de unde povesteste ce inseamna viata de publicitar intr-o multinationala.

IQads: Toata lumea intreaba, deci o sa urmez si eu turma: de ce ai plecat de la Leo Burnett?
Ema Prisca: 5 ani sunt o perioada suficient de lunga cat sa te indragostesti de un loc, sa-ti traiesti dragostea, dar sa-ti si treaca. A fost bine cat a fost. Cred ca viata e intr-adevar generoasa cu mine scotandu-mi in cale oameni si locuri cu care sa ma armonizez.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Alexandru Ion Moraru
acum 17 ani
care ar fi diferentele intre Ema si Bogdan (Mirica), tinand cont de faptul ca aspectul creativitate este sub semnul egalitatii intre ei doi.
Diana Olteanu-Smarandache
acum 17 ani
Din cate stiu eu dureaza 3 ani, nu 5 ani asa cum ni se povesteste mai sus...o spunea un francez.
Diana Caracota
acum 17 ani
Domnul Brand Tampit nu sesizeaza subtilitatile. Of!
elloads miriam
acum 17 ani
buna ziua,

da sunt inregistrat si am vazut ca azi este ultima zi pentru depunnerea cv-ului. Doresc sa va spun voua care mi-ati trimis mesajul pe mail, ca nu am o creatie pentru a face publicitate. Am vazut aceste doua interviuri despre emma si mihai , insa ceea ce am remarcat afost faptul ca au dobandit imediat modul de a creea. Remarc ca nu totii oamenii sunt identici. Poate in muzica ar fi fost ceva.



Branded


Related