[Refresh creativ] Carina Toma: Am intrat în era profesională în care ridicarea cifrelor e mai importantă decât ridicarea premiilor de pe scenă

[Refresh creativ] Carina Toma: Am intrat în era profesională în care ridicarea cifrelor e mai importantă decât ridicarea premiilor de pe scenă

Să ai o amprentă personală, dar să rămâi obiectiv, să gândești integrat, să asculți, să fii modest, să găsești structură fără reguli rigide, să fii empatic. Acesta e doar începutul listei pe care ar trebui să le bifeze un director de creație bun, crede Carina Toma, Creative Director Kubis. Carina a început cu CS, a continuat cu Strategie, apoi a trecut la Creație și spune că traseul prin toate aceste departamente i-a priit pentru a înțelege cât mai bine rolul de director creativ.  

Am auzit fel și fel de păreri despre directorii de creație din industrie, multe de bine, unele de rău, nu am lucrat cu mulți dintre ei, dar de la cei cu care am avut ocazia să lucrez am reușit să deprind un model mai clar de DOs și DON'Ts. Oricum, discursul aici este unul destul de subiectiv și pe alocuri controversat, pentru că orice experiență cu un director de creație ține de fiecare individ în parte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related