[Account Life] Cristina Rotaru: Cu cat suntem mai transparenti in evaluarea situatiei prezente, cu atat reusim sa construim “mai trainic si mai frumos”, vorba cantecului

[Account Life] Cristina Rotaru: Cu cat suntem mai transparenti in evaluarea situatiei prezente, cu atat reusim sa construim “mai trainic si mai frumos”, vorba cantecului

Scoala ADC, cursuri de scenaristica, scriere creativa, ateliere de grafica, consultanta in imobiliare. Etape pe care Cristina Rotaru, BTL Account Manager Godmother, le-a parcurs cu rabdare si curiozitate pentru a ajunge acolo unde isi dorea din liceu: in publicitate. Toate i-au folosit: ca provocari care pot fi depasite si experienta de viata. În 2016 a fost recrutata ca Account Executive pe BTL intr-o agentie si si-a dat seama ca tot ce acumulase pana atunci ii servea de minune.

Cumva, toate punctele din anii precedenti se uneau intr-un pattern care acum avea tot sensul din lume pentru mine si am constientizat ca sunt fix in jobul care imi place si pentru care, paradoxal, ma pregatisem atata timp fara sa stiu, povesteste Cristina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related