1 an de zile de la rebranding-ul The Markers. ALL IN pentru clientii nostri

1 an de zile de la rebranding-ul The Markers. ALL IN pentru clientii nostri

Acum un an de zile, la The Markers anuntam definitivarea procesului de rebranding si lansarea noului concept de comunicare care sa ne diferentieze agentia de marketing online pe piata.

Totul a plecat de la definirea a cine suntem in mod real, usor de inteles pentru oricine – pentru clientii nostri, pentru potentialii clienti, pentru parteneri, dar si pentru membrii echipei si colaboratori. Mai exact ne-am dorit sa subliniem faptul ca oferim servicii integrate clientilor nostri - tot ce au nevoie pentru a avea performante in mediul online, dar si ca ne implicam, ne dedicam 100%, punem la dispozitie toate resursele de care dispunem, pentru a le oferi clientilor rezultatele promise. Mai mult, am cautat sa exprimam toate aceste lucruri print-un concept de comunicare, pe care sa il declinam oricum avem nevoie si care sa ne reprezinte total.

Astfel, am ajuns la schimbarea USP–ului agentiei in ALL IN one digital marketing. Nu doar SEO. Nu doar branding. Nu doar performance. Suntem All In. Acesta este crezul nostru, ideea care ne descrie perfect si care creioneaza din start punctele forte ale agentiei noastre.

La fel cum in poker participantii aleg sa dea all in atunci cand simt ca joaca cele mai bune carti, la fel si noi punem pe masa toate serviciile de care un business are nevoie pentru a putea rula campanii integrate de marketing online, dar si toate resursele necesare pentru obtinerea rezultatelor promise. Fiindca avem cu ce.

Jucam cu chinta roiala – reprezentata de echipa noastra de profesionisti, implicati si dedicati, dar si de serviciile integrate pe care le oferim partenerilor nostri: de la creatie grafica si programare la strategie completa si implementare de campanii multiplu declinate. De la comunicare la performanta. De la idee la rezultat.

Ne mandrim cu specialisti in comunicare si branding (creativii), precum si specialisti in performance marketing (tehnicii si analistii), astfel incat ecuatia ce aduce cele mai bune rezultate in marketingul online sa fie completa. Serviciile noastre includ: Google Ads si alte canale de tip Pay Per Click, comunicare si campanii social media, SEO, email marketing, CRO, copywriting & content writing, media planning si media buying, web design si creatie grafica.

Cum s-a reflectat asta in rezultatele agentiei The Markers din 2022?

Este anul in care echipa noastra si-a crescut forta umana cu peste 40%.
Este anul in care am dezvoltat portofoliul de clienti cu peste 50%.
Este anul in care am gestionat cele mai mari bugete de marketing de pana acum – peste 2.5 milioane de Euro intr-un singur an.

Alte rezultate pe care le-am anul 2022:

Am creat si lansat pe piata 27 de noi website-uri.
Am creat, lansat si relansat pe piata 18 branduri – totul fiind realizat prin procese complete de identitate vizuala, poziționare pe piata si strategie de marketing.
Am implementat mai mult de 5.000 de campanii de marketing online, folosind majoritatea platformelor de comunicare existente in Romania.

Dar, pentru ca ne-am asumat ca suntem ALL IN, cele mai importante aspecte sunt cele care urmeaza:

2022 a fost anul in care am primit cele mai multe recenzii de la clienti nostri
2022 a fost anul in care cei mai mult clienti noi au venit din recomandarile primite de la clientii nostri 

Asa cum noi am gasit reteta succesului pentru noi, ne dorim sa o facem si pentru afacerile care au nevoie de asta. Am inteles ca pentru dezvoltarea continua e nevoie de unicitate, de creativitate, de specialisti tehnici, de analiza si imbunatatire constante.
Iti doresti doresti asta pentru business-ul tau? Vrei sa lucreze pentru tine o echipa 100% ALL IN?
Ia legatura cu noi si lasa-ne sa preluam provocarea ta!
Contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 0725 771 526.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related