Nici macar iconitele cu Smiley nu te apara de accident

Nici macar iconitele cu Smiley nu te apara de accident

Sunt trei: Sf. Zambarie Nevindecatorul, Sf. Trolofimia Preacobitoarea si Sf. Clipocisie Gura de Plumb. Ei au aparut prima data pe Pamant in Salajan, in mintile unor creativi, intr-o runda de karaoke pe hip-hop de cartier din anii 90, dupa cum isi aminteste unul dintre ei, Vladi Paunescu, Group Creative Director at FRIENDS \ TBWA. 

De la iconitele si cruciulite agatate in masinile din Romania, pentru a proteja pasagerii, la iconitele de pe Facebook, nu a fost decat un pas mic. Si cum bugetul se intrepta spre o campanie de impartit fluturasi, dupa un an au coborat din gandul creativ pe hartie, sub forma unor flyere, care au fost impartite soferilor din Romania zilele acestea. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related