Treci pe roțile de vară cu Pegas. O campanie Dare Digital

Treci pe roțile de vară cu Pegas. O campanie Dare Digital

Dare Digital continuă și în 2023 colaborarea cu brandul Pegas, unul dintre cei mai mari jucători ai categoriei de biciclete din România, și începe sezonul din acest an cu lansarea unei noi colecții de biciclete. Campania rulează sub mesajul “Treci pe roțile de vară!” și implică acțiuni integrate de strategie de comunicare care să continue repoziționarea din 2022 sub sloganul “Mergi pe feeling”, dezvoltarea conceptului de creație și declinarea mesajelor strategice în diferite medii de comunicare, social media și performance media în scopul generării de considerație & vânzări.

Odată cu demararea campaniei din 2023, Pegas schimbă sezonul. Brandul îndeamnă consumatorii să treacă la cauciucurile de vară cu noua colecție de biciclete, colecție care cuprinde peste 10 modele reinventate, adaptate nevoilor în continuă schimbare ale publicului. Printre acestea regăsim Hoinar, gama Drumeț - entry-level, PRO și Dinamic, Camping, Comoda și Strada 1.

Cauciucurile de vară n-ar trebui să fie 4, ci 2. Și nu tot de mașină, ci, preferabil, de bicicletă. Astfel vrem să încurajăm oamenii să privească noile modele Pegas - ca pe ocazia perfectă să adopte o nouă metodă de transport urban (din atât de multe motive), sau, pur și simplu, să profite mai mult de vremea frumoasă și să iasă la cât mai multe plimbări cu bicicleta. Cu cel mai impresionant upgrade la colecția de biciclete de până acum, ai atâtea noi motive să mergi pe feeling.

Ne bucurăm să susținem brandul Pegas în misiunea sa de a veni cu soluții noi pentru mobilitatea urbană, an de an. Campania vine ca un episod 2 al capitolului deschis anul trecut, prin care sperăm să asociem pe termen lung brandul Pegas cu schimbarea sezonului în România și cu reînnoirea ciclică a setei noastre de aventură pe două roți.“, spune Dragoș Raicu, Creative Director Dare Digital.

În 2023, misiunea Pegas de a încuraja mersul pe două roți și de a inova la capitolul funcționalități și facelifturi a trecut la următorul nivel, prin lansarea unei noi colecții de biciclete. De la designuri reinventate, la modele noi, precum Drumeț PRO, modelele pliabile Camping și Comoda și cele electrice, noile noastre produse vin ca un răspuns la nevoile identificate în rândul publicurilor noastre.

Trecem așadar pe roțile de vară, schimbăm sezonul împreună și premiem comunitatea care ne e alături printr-o activare inspirată din ADN-ul brandului, cu ajutorul echipei Dare,” spune Dragoș Ilie, Division Manager la Pegas.

Astfel, utilizatorii pot intra pe rotidevara.bicicletapegas.ro, și completa un chestionar care mapează interesele și funcționalitățile pe care le doresc de la o bicicletă cu un nou Pegas, intrând astfel în cursa pentru câștigarea modelului dorit.

 

Credits: 

Echipa de comunicare Pegas:
Dragoș Ilie, Division Manager Pegas
Andrei Șerbu, Coordonator Marketing Private Labels NOD

Echipa Dare Digital:
Dragoș Raicu, Creative Director
Andreea Marcu, Creative Director
Cătălina Ungureanu, Art Director
Andrei Dragotă, Senior Copywriter
Viviana Ciobănița, Account Executive
Alexandra Andrei, Head of Research, Communication & Social Media
Alina Șincu, Social Media Manager
Teodora Iacob, Performance Specialist
Sorin Porumboiu, Head of Technology
Alex Popa, Senior Developer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related