Pepsi si Lay's dubleaza distractia

Pepsi vine cu o super oferta, special pentru tine! In perioda 15 ianuarie - 16 februarie 2007 are loc campania promotionala "Unde-s doi placerea creste". Cumpara in aceasta perioada orice sticla de Pepsi sau de Mountain Dew la 2 litri si raspunde corect la intrebarea "Care este sloganul concursului Pepsi si Lay's?" si vei primi automat o punga de chips-uri Lay's de 40 de grame. Campania Pepsi-Lay's este promovata printr-un spot TV, precum si prin numeroase materiale amplasate la punctele de vanzare, toate materialele fiind dezvoltate de agentia de publicitate Graffiti BBDO.

"Conceptul campaniei porneste de la ideea ca "in doi distractia e mai mare" - cu Pepsi si Lay's distractia se dubleaza. Spotul descrie o lume in care este normal ca totul sa fie dublu. Nu este un spot de actiune, ci mai degraba de atmosfera, plasat intr-un context relevant pentru tineri." - Calin Clej, PepsiCo, CSD Marketing Manager pentru Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related