TPH Agency preia comunicarea pe zona de influencer marketing pentru brandul Topfer în România

TPH Agency preia comunicarea pe zona de influencer marketing pentru brandul Topfer în România

TPH Agency, agenție specializată pe zona de comunicare și digital marketing în România, anunță preluarea responsabilității strategiei și comunicării pe zona de influencer marketing pentru brandul Topfer în România.

Ca parte a parteneriatului, TPH Agency va dezvolta și implementa strategii personalizate de influencer marketing pentru brandul Topfer, având în vedere valorile și viziunea acestuia. Echipa de specialiști a agenției va colabora îndeaproape cu influenceri cunoscuți din România pentru a crește vizibilitatea brandului și pentru a promova produsele Topfer într-un mod autentic și captivant. Această colaborare aduce o combinație perfectă între experiența agenție în industria digitală și angajamentul brandului Topfer de a se conecta cu audiența printr-un marketing nativ, transformând fiecare interacțiune cu consumatorii într-o experiență memorabilă.

„Suntem dedicați să creăm campanii inovatoare, care să pună în valoare produsele de calitate superioară ale Topfer și să atragă atenția comunității noastre de influenceri. Ne-am propus să lucrăm împreună pentru a crea strategii inovatoare care să aducă un impact autentic și să inspire comunitatea noastră de influenceri în promovarea valorilor și produselor Topfer. Împreună, vom construi un legături puternice între brand și publicul țintă, aducând bucurie și încredere în viața familiilor din România.", Adriana Iodan, Influencer Marketing Strategist, TPH Agency. 

Prin intermediul strategiilor inovatoare de influencer marketing, TPH Agency va amplifica mesajele brandului Topfer către publicul-țintă, consolidând relația cu consumatorii existenți și atrăgând noi clienți. Obiectivul este de a aduce o valoare adăugată prin conținutul de calitate, autentic și relevant, care să conecteze și să creeze un impact semnificativ în rândul comunității Topfer.

"Topfer este mai mult decât un simplu brand, este o promisiune făcută părinților din întreaga lume. Având o experiență de peste 60 de ani în îngrijirea și hrănirea copiilor, suntem mândri să fim recunoscuți ca un brand de încredere în industrie. Ne-am angajat să oferim produsecu ingrediente din agricultura ecologică, sigure și sănătoase, dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări științifice și adaptate nevoilor specifice ale copiilor în diferite etape de creștere. BIO este standardul nostru, iar prin utilizarea ingredientelor de cea mai înaltă calitate și a controalelor riguroase în timpul procesului de fabricație ne străduim să oferim produse inovatoare care îmbină nutriția optimă cu gustul delicios. Cu o prezență globală, suntem dedicați să aducem sănătate și fericire în viața copiilor și să fim brandul preferat al familiilor din întreaga lume.", Ana Maria Nidelea, Brand Manager Topfer. 

TPH Agency este o agenție de comunicare și digital marketing specializată în dezvoltarea și implementarea de strategii eficiente și inovatoare pentru branduri și companii ca Disney Romania, Danone Romania, Hama Romania, Ewopharma Romania, GN Group (JABRA), Thea Pharmaceuticals, ND Medhealth Romania, Topfer România și mulți alții. Echipa TPH Agency este formată din experți talentați în diverse domenii, oferind servicii complete și personalizate în publicitate, relații publice, marketing digital, influencer marketing și multe altele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related