Tempo comunica pentru Franke Romania

Franke Romania, unic importator si distribuitor de sisteme complete de echipamente pentru bucatarii marcile Franke si Faber, a ales ca partener de comunicare agentia Tempo Advertising. Incepand cu luna februarie, echipa de PR Tempo sustine atat comunicarea corporate cat si pe cea de produs, pentru toate brandurile aflate in portofoliul Franke Romania (Franke si Faber).

„Colaborarea cu agentia Tempo ne dorim sa fie una care sa adauge valoare comunicarii despre companie si produsele noastre, intr-o etapa de dezvoltare a pietei de electrocasnice incorporabile in care cred ca noi avem cu adevarat ceva de spus. Cum Franke se recomanda prin creativitate, inovatie si incredere, am considerat ca proiectele de PR derulate de catre agentia Tempo o recomanda pentru ca impreuna sa alcatuim un sistem integrat de comunicare, la fel de fiabil si de durabil precum sistemele Franke” a declarat Valeriu Cobaschi, General Manager Franke Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related