Red Agency si Prodal 94 la Beach, Please!

Red Agency si Prodal 94 la Beach, Please!

O colaborare noua intre Red Agency si Prodal 94, companie detinatoare a unui portofoliu variat de bauturi alcoolice premium printre care Stalinskaya Vodka, Stalinskaya Music, Wembley London Dry Gin, Sierra Tequila si Duppy Share Rum, a luat forma unei prezente memorabile la Beach, Please!, primul festival dedicat muzicii trap din Romania, desfasurat intre 27 si 30 aprilie la Costinesti.

Festivalul a adunat mai mult de 60k de participanti din publicul tanar caruia si-a propus sa i se adreseze.

Echipa Red a raspuns provocarii echipei Prodal 94, in ceea ce priveste nevoia de activari de impact in cadrul festivalului, in conditiile unor restrictii de timp destinat dezvoltarii si implementarii prezentei brand-urilor sale la Beach, Please!

 

“Colaborarea intre echipele Red si Prodal, desi s-a concretizat nu cu mult timp inainte de festival, a functionat ca si cum parteneriatul era unul vechi, in care partile implicate se cunosteau foarte bine. Echipa de brand a inteles constrangerile legate de timp, insa si-a dorit ca toate livrabilele sa fie in linie cu ADN-ul brand-urilor dar si cu specificul festivalului. Clientul a sustinut Agentia pe intreg procesul de creatie, productie si implementare, proces care s-a dovedit a fi unul complex.
Ne-am bucurat sa avem un asemenea partener si cu atat mai mare a fost satisfactia, cand rezultatul final l-a multumit”.
Alexandra Murray, Client Service Director

 

Activarile desfasurate la Beach, Please!, precum si zonele de brand au fost dedicate tuturor participantilor cu varsta peste 18 ani prezenti la festival.

Au fost amenajate 4 zone de brand, fiecare beneficiind de un punct de vanzare care a oferit consumatorului posibilitatea de a-si achizitiona produsul, dar si activari cu premii si experiente memorabile.

“Red Agency este o agentie cu oameni entuziasti, capabili sa isi mobilizeze resursele si sa livreze rezultate si in conditia unor termene stranse de timp. I-am apreciat pe intreaga durata a evenimentului, in mod special in situatiile neprevazute, care le-au scos in evidenta capacitatea de a gasi solutii rapid si de a ne transmite constant siguranta ca lucrurile se vor intampla asa cum au fost planificate.”
Alya Ganea, Senior Brand Manager

 

Echipa Red s-a ocupat de creatie, dezvoltare materiale de brand, productie si implementare in cadrul festivalului.

Prodal 94 este o companie de top in piata bauturilor spirtoase din Romania, creand branduri proprii și crescand doi indisputabili lideri de piata: Stalinskaya – liderul pietei locale de vodka* (avand peste 40% cota de piata in volum), fiind cea mai distribuita vodka din Romania si Wembley London Dry Gin – liderul pietei locale de gin* (avand peste 40% cota de piata in volum).

Red Agency este o Agentie 360, specializata in servicii de Strategie de Brand, Creatie, Productie si Implementare, activa pe piata din Romania din 2019.

Echipa Prodal
Alya Ganea - Senior Brand Manager
Lidia Constantin - Senior Brand Manager
Ana Constantinescu - Brand Manager
Ioana Butaru - Junior Brand Manager

Echipa Red
Alexandra Murray – Client Service Director
Alexandru Militaru – Brand Activation Manager
Adrian Mirlogeanu – Brand Activation Director
Laurentiu Dumbrava – Senior Art Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related