Aer, culoare, frenezie. 151 de creații Art Superstars Wanted by glo™ așteaptă votul tău

Aer, culoare, frenezie. 151 de creații Art Superstars Wanted by glo™ așteaptă votul tău

Oameni cu capul în nori, lumea cu susul în jos, frenezie și culoare, dans, muzică, cosmos, libertate, fericire. 151 de lucrări au fost înscrise în competiția Art Superstars Wanted by glo™, iar creatorii au descoperit nuanțe și versiuni surprinzătoare pentru distracția în AER. Acum e rândul tău să participi: înscrierile s-au încheiat, e momentul votului și al jurizării. Faceți o plimbare prin galeria digitală a aerului și alegeți creațiile care v-au impresionat până pe 29 iunie

Sau, după cum ar spune un participant al competiției: Pentru o viață armonioasă consumați zilnic doza de creativitate, visare și distracție!

 

Voturi în aer

Se caută următorul Superstar al lumii creative, iar voturile voastre sunt importante pentru a alege lucrările care vor fi expuse la cea de-a doua ediție Art Safari 2023. glo™ & Art Safari au lansat competiția Art Superstars Wanted by glo™, care vrea să aducă vocile creatoare în prim plan și să scoată la lumină noile tipuri de manifestare a creativității. 

Artiștii au fost provocați să găsească inspirație din AER și să arate tuturor amprenta lor creativă. Creatorii s-au documentat, au testat și experimentat, au căutat inspirația în toate colțurile universului și au înscris 151 de lucrări. Sunt creații care vorbesc despre libertate și bucurie, despre starea aceea de grație în care oamenii se opresc din fuga cotidiană și găsesc forme noi de încântare. 

Inspirația vine de unde te aștepți mai puțin. Unele lucrări sunt răspunsuri la experiențe personale din viața creatorilor, altele sunt emoție pură sau, din  contră, rezultatul muncii și al perseverenței, sunt perspective inversate, manifestări ale curiozității, forme noi de a lega comunități.  

 

Acum începe a doua etapă a concursului: până pe 29 iunie, puteți vota creațiile care v-au plăcut cel mai mult la Art Superstars Wanted by glo™Jurații vor analiza și ei lucrările propuse și le vor nota, iar în urma acestei selecții - 70% nota juriului și 30% votul publicului, șase lucrări vor castiga competitia.

Juriul este format din Adelina Plăeșu - Social Media & Digital Content Manager, Gabriel Dumitru - FMC Events & Festivals Manager, Miglena Ashkova - Brand Manager - PRRP & Ioana Ciocan – General Manager Art Safari.

Cele 6 creații alese vor fi postate pe pagina de Instagram glo_romania, unde vor putea fi votate de către comunitatea glo. Lucrarea cu cele mai multe aprecieri va fi desemnată câștigătoare a premiului de popularitate. 

Cele mai bune șase lucrări alese de juriu & public vor primi câte 5.000 ron net fiecare, iar cea mai populară dintre ele încă 10.000 ron net. Cei 6 câștigători vor avea expuse lucrările (format A3) în timpul celei de a doua ediții Art Safari care va avea loc în perioada 30 Iunie – 10 Septembrie, în interiorul camerei glo™, etajul 2.

Așa că bucurați-vă de aer și artă, priviți cu atenție lucrările din concurs și votați-le pe cele care v-au făcut să vă opriți mai mult în loc și care merită să ajungă mai departe, pentru a fi văzute de cât mai mulți oameni, la Art Safari . 

 

Timing

Perioada de desfășurare a competiției este 7 iunie – 6 iulie 2023 cu următoarele etape:

  • ÎNSCRIEREA LUCĂRILOR ÎN COMPETIȚIE s-a încheiat pe 26 iunie 2023
  • VOTAREA LUCRĂRILOR (juriu 70%, public 30%): până pe 29 iunie 2023
  • ANUNȚARE CELOR 6 LUCRĂRI CÂȘTIGĂTOARE: 30 iunie 2023
  • VOTUL PUBLICULUI pe IG glo_Romania: 1 iulie – 4 iulie 2023
  • ANUNȚAREA LUCRĂRII CÂȘTIGĂTOARE LA SECȚIUNEA POPULARITATE: 6 iulie 2023

  

gloTM
(+18). glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

TheCreator
TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunității creative IQads, obținând sute de rezolvări creative, mii de interacțiuni și sute de mii reach.
Brandurile obțin soluții pe care le pot implementa și conținut branded pe care îl pot folosi în social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat și derulat zeci de competiții creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustrații etc pentru companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related