Cei mai buni creatori de conținut se întâlnesc la Creators Festival

Cei mai buni creatori de conținut se întâlnesc la Creators Festival

Pe 1 iulie, la Dumbrava Vlăsiei, peste 300 de creatori de conținut vor trăi împreună o zi de fun, networking și activări, la Creators Festival. Top 300 dintre ei vor fi selectați pe baza înscrierilor primite pe creatorsfestival.live. Atmosfera va fi întregită de un DJ set cu Andreea Esca și Otravă, DJ Andrei Niculae, DJ K LU, Pixar Stelar, Jazu și VRTW.

Creators Festival este un eveniment exclusiv pentru creatorii de conținut care surprind povești, oameni și situații care inspiră comunitățile active în Social Media.

 

Înscrierile pentru Creators Festival, până pe 24 iunie

Cele mai bune postări din ultimul an vor reprezenta baza de selecție pentru 300 de locuri la festivalul de pe 1 iulie, de la Dumbrava Vlăsiei. Creatorii de conținut care vor să fie parte din Creators Festival se pot înscrie până pe 24 iunie completând un formular simplu pe www.creatorsfestival.live. Top content creators, dintre cei înscriși, vor primi o invitație din partea organizatorilor pentru 1 iulie, la Dumbrava Vlăsiei. Participarea este exclusiv pe bază de invitație, ceea ce transformă evenimentul într-unul dintre cele mai dorite locuri de întâlnire pentru pasionații de Social Media din România.

Dintre înscrierile primite, un participant va câștiga titlul „The Best Social Media Post of the Year” și un premiu în valoare de 1000 Euro. În timpul evenimentului, va mai fi oferit un premiu de 1000 Euro pentru participanți, alături de multe alte giveaways oferite de brandurile partenere în cadrul activărilor din festival.

Creators Festival ajunge în 2023 la a treia ediție. După ce Adrian Dan, creator de conținut, a scris primele două povești de succes în cadrul de vis de la Dumbrava Vlăsiei, pentru aceasta ediție el face echipă cu agenția de comunicare creativă Zaga Brand.

„Alături de Adrian Dan ne propunem să debutăm în noul parteneriat cu o ediția care va celebra muzica de calitate, brandurile active în digital și zona de Food, prin ateliere de storytelling și concursuri în bucătarie. Din 2024, Creators FEST va deveni o scena în line-up-ul căreia trebuie să fie brandurile active și preocupate de digital comm și user generated content”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand.

Festivalul creatorilor de conținut din România este prezentat de LIDL România, Electrolux, Dumbrava Vlăsiei și Amintiri Gustoase, cu susținerea Delaco, Metaxa, The Botanist, Kozel, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, alături de Maison Dadoo, TETO, Leonidas, Lemnia, Oh Kimono, Be well Store, Dora Lazarof, ONYX Fitness Club, Poemi Store, Nayino Hotel Resort, Editura Frotiera, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, Asociația April Hub, Union Plaza Hotel.

Partenerii media sunt Virgin Radio Romania, A List Magazine și Cronicari Digitali.

 

Zaga Brand, partenerul pentru comunicare eficientă și creativă

Fondată în 2005, agenția de comunicare creativă Zaga Brand și-a propus și a reușit să creeze un mediu de lucru în care imposibilul s-a transformat într-o provocare. Agenția a generat rezultate pentru clienți B2B și B2C prin servicii complete de PR, Creative concepts și BTL.

Misiunea Zaga Brand este de a crea o comunicare reală între comunitate și branduri. Onest, cu rezultate măsurabile, având la bază acțiuni de comunicare, în special cu focus pe storytelling și digital PR.

De la primul reality show în social media din România, la concerte LIVE pe trenuri în mișcare, concursuri naționale de creație, campanii de CSR sau silent disco în autobuze și metrou, Zaga Brand caută permanent să aducă abordări creative.

Alături de Asociația Human Made Art, Zaga Brand a creat și platforma culturală Cronicari Digitali care generează numeroase proiecte creative în zona culturală, adresate generației digitale, inclusiv cel mai popular podcast de profil din România. Din 2022, sub Cronicari Digitali a fost dezvoltat proiectul Amintiri Gustoase cu misiunea de a identifica și dezvolta identitatea gastronomică românească. În cadrul proiectului, anul acesta a fost lansat și primul studiu având această temă, pe baza lui fiind construite acțiunile din viitorul apropiat. Podcastul Amintiri Gustoase și podcastul Cronicari Digitali sunt, în prezent, cele mai populare din România în categoriile lor principale din Apple Podcasts.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related