De la Bannere la Animații: departamentul de Creație Canopy livrează excelență vizuală fără compromis

De la Bannere la Animații: departamentul de Creație Canopy livrează excelență vizuală fără compromis

Găsirea unui partener care să înțeleagă nevoile clientului în materie de vizual pentru online, reprezintă o adevărată provocare. Înainte de a avea posibilitatea de a explora mai multe despre un brand, utilizatorii online interacționează în primul rând cu o imagine. Fie că este vorba despre un banner, un logo, o fotografie sau un clip Reels, presiunea care se reflectă asupra creației vizuale crește proporțional cu calitatea și creativitatea acelui material vizual.

Dacă vizualul este bun, îl vezi. Dacă nu, riscă să se piardă în abisul ne-creativelor. Astfel, odată cu vizualul care nu se ridică la măsura așteptărilor utilizatorilor, brandul tău devine invizibil pentru aceștia.

„Experiența anilor de PPC demonstrează vizualul care te ajută să vinzi mai mult este greu de obținut fără suportul unei echipe experimentate în procesul de creație. De aceea, nouă, advertiserilor online Canopy, ne revine responsabilitatea de a oferi servicii cât mai complete, complexe și eficiente  clienților noștri, inclusiv în acest domeniu.”, a declarat Ivona Gal, CEO Canopy.

 

Ce înseamnă Canopy Creație? 

O echipă dinamică dedicată creării de materiale vizuale captivante pentru publicitate online și offline. Pe scurt, providerul perfect pentru conținut original și captivant. 

 

De ce să alegi Canopy?

Expertiză remarcabilă: Canopy Creație este condus de Cristina Cîrligel, un profesionist cu 12 ani de experiență în mass-media & TV, alături de încă 5 ani în Marketing. 

După ce a acumulat experiență în rolul de Account Manager la Canopy, perspicacitatea în înțelegerea nevoilor clienților în materie de conținut vizual i-a adus o binemeritată promovare: postul de coordonator al departamentului de Creație Canopy.

Cu multă atenție, Cristina Cîrligel  a pus bazele unei echipe puternice formată din designeri grafici, sound designeri, directori de creație, animatori și ilustratori 2D și 3D, artiști vocali versatili din țară, cât și voice-overi nativi din întreaga lume. De asemenea, echipei se alătură actori și regizori renumiți care contribuie la crearea unor experiențe vizuale cu adevărat unice și captivante.

„Credem că o povestire vizuală excepțională poate debloca întregul potențial al oricărui brand. Echipa noastră este dedicată producerii de materiale vizuale remarcabile, adaptate nevoilor unice ale clienților noștri. Ne angajăm să oferim o calitate de top și să depășim așteptările cu fiecare proiect pe care ne punem amprenta.", a declarat Cristina Cîrligel, Coordonatorul Departamentului de Creație al Canopy.

Oferte complete: Cu peste 800 de animații, spoturi video și audio,  peste 2000 de bannere, sute de infografice și produse pentru tipărire, precum și un palmares de peste 500 de clienți mulțumiți, Departamentul de Creație al Canopy oferă soluții creative adaptate specificului afacerii tale.

„Ceea ce ne diferențiază este căutarea nesfârșită a excelenței, a perfecțiunii. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege viziunea și pentru a o transpune in produse vizuale menite să captiveze publicul.", a adăugat Cristina Cîrligel. 

Calitate și originalitateCanopy dezvoltă conținut  100% personalizat pentru fiecare vizual. De asemenea, oferă conținut licențiat și vectori desenați manual, adaptați exclusiv pentru produsul tău. 

Ilustratorii Canopy realizează ilustrații, utilizând diverse tehnici precum vector, raster și whiteboard. Canopy furnizează servicii de branding și identitate precum și prezență vizuală pentru rețelele sociale, web design sau grafică pentru tipar, oferind soluții originale și personalizate care se aliniază obiectivelor tale de afaceri. 

Experiență fără întreruperi: Canopy pune la dispoziție metode de plată flexibile și garantează livrare eficientă fără a compromite calitatea. 

„Parteneriatul cu Departamentul de Creație al Canopy înseamnă explorarea unui univers infinit de posibilități vizuale. Ne angajăm să oferim excelență în fiecare aspect al serviciilor noastre, de la metode de plată flexibile până la livrare rapidă. Scopul nostru este nu numai să îndeplinim, ci și să depășim așteptările clienților noștri, poziționându-ne ca furnizorul principal de servicii de creație în industrie, atât pentru clienții agenției cât și pentru clienți externi”, a subliniat Cristina Cîrligel.

Join us and elevate your brand to new heights!

Canopy este o agenție de top în performance marketing, Google Premier Partner pentru al treilea an consecutiv, care oferă servicii de PPC și marketing integrat prin: gestionare social media, SEO, Web Design si Creație. Cu o echipă multidisciplinară de experți, oferim servicii excepționale de marketing de performanță, branding și creație pentru a ne ajută clienții să-și atingă obiectivele de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related