S-a lansat „CAN RECLAME”, podcastul care invită publicitarii să spună cât de cool (mai) e să lucrezi în publicitate

S-a lansat „CAN RECLAME”, podcastul care invită publicitarii să spună cât de cool (mai) e să lucrezi în publicitate

Fiecare episod prezintă cum se vede și se trăiește publicitatea din perspectiva unor oameni din generații și poziții diferite, care încă o practică sau au ales să o părăsească.

Un proiect comun al Republika Verde, Valentin Văcăruș (Godmother) și Mia Budescu (Jam Session Agency), podcastul CAN RECLAME prezintă discuții sincere despre cum e viața în advertising, de la felurile diferite în care îți găsești inspirația sau abordezi proiectele până la cum e treaba cu echilibrul și cum te impactează domeniul, toate condimentate cu povești personale din industrie.

 „Cu inspirație de la Andi Moisescu, ne-am pornit a face și noi o emisiune în care să vorbim mai pe îndelete despre publicitatea post-naumoviciană. Totul cu scopul de a afla dacă mai e hot or not să îți iei un job într-o agenție”, a declarat Mia, Coywriter Jam Session.

„La fel ca oricare altă industrie și publicitatea suportă transformari, de-a lungul timpului. În bine sau rău nu putem decide noi dar sigur putem observa schimbări de comportament, de implicare, de entuziasm. Ceea ce vreau la nivel personal de la acest proiect este să înțeleg dacă sau cum putem face să creștem gradul de satisfacție și mândrie că lucrăm într-o industrie atât de frumoasă” a declarat Valentin Văcăruș, Managing Partner Godmother.

Episoadele podcastulului CAN RECLAME pot fi urmărite online iar primii invitați au fost Daniel Secătureanu (Omu Gnom), copywriter la GFR+,  Andreas Aron, Group Creative Director al Leo Burnett și pe Sorin Psatta, fost Integrated Communication Director în cadrul BBDO (acum pensionat) și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

 

Următoarele episoade îi au invitați pe Wanda Hutira, ale cărei desene murale fac acum orașul mai interesant și pe Alex Tocilescu, fost copywriter la DDB, amândoi publicitari care au lăsat viața de agenție pentru a urma o carieră în freelancing. Cum a fost pentru ei experiența în industrie și cum au ajuns la decizia de a părăsi agențiile, vor povesti cu sinceritate în CAN RECLAME, iar episoadele se vor publica pe canalul de YouTube și pe pagina de facebook Republika Verde.

Podcastul de publicitate CAN RECLAME este o producție Republika Verde, realizată de Valentin Văcăruș și Mia, cu sprijinul LUNATech SOUND.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related