"Consumatorii vor decide unde-si vor cheltui advertiserii banii"

Atractia unei zile ploioase de marti in care a avut loc Digital Marketing Forum a fost sigur Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation al Ogilvy Group CEE. Studiile de caz prezentate de el si elanul pe care si-l lua in prezentari ne-au convins ca in lume, in materie de digital, in-game si innovative advertising, vorba unui prieten, se face treaba. Am vorbit cu el destul despre adverticsing, ca sa aflu ca personajul cel mai influent din toata povestea e consumatorul: cineva intre 15 si 50 de ani, femeie sau barbat, cu conexiune buna la net, caruia nu-i este frica sa paseasca in viata companiilor, de cele mai multe ori incaltat si cu masca anonimatului pe interfata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related