Thinkdigital lansează o nouă rețea în premieră în România - dedicată publicității prin newslettere jurnalistice

Thinkdigital lansează o nouă rețea în premieră în România - dedicată publicității prin newslettere jurnalistice

Rețeaua de advertising online Thinkdigital anunță un nou produs premium: prima rețea de publicitate online în newslettere jurnalistice.

Începând de azi, clienții, agențiile de media, cele de relații publice, precum și strategii în comunicare pot accesa dintr-un singur punct de contact 15 newslettere care cumulează peste 50.000 de abonați cu minimum 25.000 de cititori per expediere.

Lista este formată din:

Prin această nouă inițiativă, Thinkdigital își continuă misiunea, asumată deja de câțiva ani, de a oferi pieței media din România acces exclusiv la un inventar digital generat de creatori de conținut autentici, pentru oameni, cu responsabilitate și în interesul cititorilor, nu doar pentru satisfacția algoritmilor care produc, prin clickbait, haos informațional generalizat”, spune Dragoș Stanca, Managing Partner Thinkdigital.

Prin noul produs vom oferi pieței acces spre un public extrem de educat, aproape deloc expus până acum publicității. Vom face acest demers propunând metrici corecte, precum plata doar la numărul de cititori efectivi, nu la abonați, și vom introduce noi KPI’s, așa cum piața s-a obișnuit deja prin rețelele de jocuri și podcasturi. Ca de obicei, inovăm - nu imităm!”, explică Iuliana Penciu, Sales and Media Strategy Director.

Compania a vândut recent divizia de performance marketing, care a fost preluată de Data Revolt, și a anunțat poziționarea fermă ca partener de monetizare al conținutului digital etic.

În portofoliul companiei mai există și alte două rețele unice în România: cea de in-game advertising si cea de publicitate în podcasturi. La acestea se adaugă și oferta de regie de vânzări „clasică”, formată din mai multe site-uri de conținut de calitate.

  • Thinkdigital, parte a grupului internațional TDG, susține din punct de vedere tehnic și ca regie exclusivă de vânzări și inițiativa non-profit Ethical Media Alliance - care își propune să găsească, alături și de alți actori responsabili din industria media și din societatea civilă, soluții practice de monetizare pentru proiecte online și siteuri web care promovează și produc conținut de interes public, non-comercial, informativ, pro democrație si anti-dezinformare.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related