Compania de Apă Devin JSC dă startul comunicării prin campania "Corpul tău vorbește. Dă-i voce cu Devin"

Compania de Apă Devin JSC dă startul comunicării prin campania "Corpul tău vorbește. Dă-i voce cu Devin"

Compania de Apă Devin JSC dă startul comunicării în România cu campania Corpul tău vorbește. Dă-i voce cu Devin și poziționează brandul în teritoriul narativ al lifestyle-ulului sănătos și sustenabil. Devin este poziționat astfel ca un intermediar care dă voce  semnalelor pe care corpul nostru le transmite și răspunde nevoilor specifice prin beneficiile sale de produs.

"În contextul actual, sănătatea capătă o înțelegere holistică. Este suma tuturor activităților care ne fac fericiți, activi și foarte conștienți de faptul că există o legătură între ce consumăm și cum gândim. Apa devine astfel o sursă de încredere pentru oamenii în căutare de alegeri mai sănătoase și naturale pentru fiecare moment al zilei.", a spus Radu Pilat, Director de Creație și Founder/CEO Heist Industries.

Devin este aliatul tău în descifrarea semnalelor corpului, oferind hidratare pură, revitalizantă, de care corpul tău are atâta nevoie. Când asculți nevoia de apă a corpului tău, faci un pas proactiv în menținerea unui stil de viață sănătos. Gama Devin conține 3 tipuri diferite de apă: apa natural alcalină cu un nivel ridicat de p.H natural 9.56 pentru un stil de viață activ, disponibilă în varianta plată mineralizată sau carbogazoasă și apa plată de izvor cu mineralizare scăzută potrivită atât pentru consumul zi de zi de către întreaga familie, cât și pentru pregătirea alimentelor bebelușilor.

Comunicarea Devin pune focus pe conversația despre sănătate, care începe cu un stil de viață dinamic, în care fiecare dintre noi a învățat să asculte mesajele pe care le primim de la corp și să răspundă în acord. Apa Devin întărește ideea de simbioză dintre minte și corp și marchează momentele de consum când trebuie să acordăm o atenție sporită corpului nostru, printr-un ritual de hidratare corespunzător. De exemplu, atunci când facem sport sau suntem activi în aer liber, corpul ne comunică că trebuie să îl hidratăm specific, în concordanță cu efortul.

Fiecare dintre noi se află într-o călătorie de autodescoperire, în care cheia succesului stă în puterea de a ne asculta semnalele corpului și de a îi da, acestuia din urmă, putere să vorbească. Acesta este raționamentul care a condus spre mesajul principal al campaniei: CORPUL TĂU VORBEȘTE. DĂ-I VOCE CU DEVIN.

"Decizia de a comunica în teritoriul de lifestyle, sănătate și sport justifică apetența în creștere a românilor pentru trend-urile de wellness. Ne dorim ca apa Devin să devină partenerul de încredere în călătoria fiecăruia dintre noi spre autocunoaștere, oferind hidratare revitalizantă și pură, adaptată nevoilor specifice.", a spus Reny Ananieva, Brand Manager Devin JSC Bulgaria.

Compania de apă îmbuteliată Devin are în portofoliu: Devin apă natural alcalină, Devin apă plată de izvor și Devin apă naturală mineralizată - carbogazoasă.

Apa plată de izvor este pură, naturală, neatinsă de oameni, pur și simplu apă. Este o apă slab mineralizată, cu un procent de doar 42 mg/L de reziduu sec la 180 grade și o valoare scăzută a Fluorului (<0.1 mg/L) și a Sodiului (5.7 mg/L). Este potrivită pentru consum zilnic de întreaga familie și pentru prepararea hranei bebelușilor.

Apa natural alcalină (plată mineralizată sau carbogazoasă) este o apă slab mineralizată, cu nivelul p.H-ului de 9.56, care vine de la mai mult de 1.200 metri adâncime și este îmbunătățită cu minerale din 9 tipuri de roci diferite din munții Rodopi. Este o apă minerală natural îmbunătățită cu electroliții specifici apei (Sodiu, Potasiu, Calciu, Clorură și Bicarbonat, Fluor). Conține, de asemenea, Acid Metasilic, un mineral valoros ce conferă rezistență și flexibilitate țesuturilor conectoare din tot organismul uman – piele, oase, dinți, vase de sânge.

Produsul poate fi achiziționat în toate magazinele Mega Image, dar și în alte magazine de proximitate din București și poate fi comandat online pe devincebeau.ro/. Compania de apă îmbuteliată Devin are o prezență puternică în județele Olt, Dolj și Gorj. În județul Craiova, distribuția a atins o acoperire de peste 50%.

Devin JSC Bulgaria - Din 2017, compania face parte din grupul belgian Spadel – un lider în producția apei îmbuteliate în zona BENELUX (Belgia, Olanda, Luxemburg) și Franța. Din martie 2022, DEVIN JSC a fost printre primele companii din Bulgaria deținătoare a prestigioasei certificări B corp, care distinge companiile ce îndeplinesc cele mai înalte standarde sociale și de mediu și care își asumă un angajament pe termen lung pentru un impact pozitiv asupra societății. Protecția și regenerarea naturii și a biodiversității sunt încorporate în ADN-ul DEVIN.

 

Echipa Devin

Heist Industries

  • Radu Pilat - Director de Creație și Founder/CEO Heist Industries
  • Ana Rinderu – Strategic Planner
  • Matei Chebeleu – Art Director
  • Alexandra Bunda – Copywriter
  • Robert Chiriță – Video Editor
  • Claudiu Trușcă – Head of Digital and Social Media
  • Oana Iordache – Social Media Manager
  • Constantin Ganovici - DTP
  • Denisa Raita – Account Director
  • Georgiana Nicuța – Senior Account Manager
  • Ana Păstrăv – Head of PR & Comms
  • Bianca Muscă – Senior PR Executive

Devin JSC

  • Hristina Vucheva – Marketing Director
  • Reny Ananieva – Brand Manager
  • Denitsa Stoltey – Digital Manager

United Media

  • Cătălina Ciocîltan – Digital Strategy Director
  • Ioana Danalache - Junior Performance Executive

Casa de producție și post-producțieFilm Factor

Director DoP - Max Lemnij

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related