Fii de neoprit cu noul Nikon Z 8! 8 creatori te provoacă să treci la următorul nivel

Fii de neoprit cu noul Nikon Z 8! 8 creatori te provoacă să treci la următorul nivel

Nikon România este mândră să anunțe lansarea unei noi campanii, sub sloganul: "Fii de neoprit cu noul Nikon Z 8! 8 creatori te provoacă să treci la următorul nivel". În această inițiativă, opt fotografi talentați au fost desemnați să experimenteze și să promoveze aparatul foto-video Nikon Z 8. Ei se pregătesc să te conducă într-o călătorie captivantă în lumea fotografiei cu noua tehnologia Nikon.

Aceasta campanie este o invitație către pasionații de fotografie de toate nivelele să exploreze și să descopere creativitatea prin vizorul Nikon Z 8, cu ajutorul unora din cei mai inspirați artiști ai momentului. Fiecare Creator Nikon Z 8, așa cum sunt numiți în cadrul campaniei, aduce cu sine o perspectivă unică și o pasiune contagioasă pentru arta fotografiei comerciale și nu numai.

Cei 8 Creatori Nikon Z 8 care fac parte din această campanie sunt: Gina BuligaMihai StetcuRadu ChindrisIonut PoptelecanIrina PetricheiAlexandru LupascuOana Vedinas și Cosmin Lautar.

Nu uita să dai follow celor 8 fotografi extraordinari pentru a primi inspirație zilnică din lumea lor captivantă de imagini și experiențe.

Această campanie nu se limitează la simpla promovare a echipamentului fotografic; aduce în prim-plan comunitatea fotografilor pasionați, oferind interviuri video exclusive cu Creatorii Nikon Z 8 și workshop-uri lunare interactive, care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile și să-ți explorezi potențialul artistic.

Nikon Romania este extrem de entuziasmată să împărtășească această călătorie cu tine, fie că ești un fotograf experimentat sau doar începi să-ți explorezi pasiunea pentru fotografie. Hai să trăim împreună bucuria creativității și să deschidem noi orizonturi în lumea fotografiei. Fii cu ochii pe noi!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related