Incep inscrierile la Ad'Or

Festivalul de creatie publicitara Ad'Or a ajuns la cea de-a saptea editie. Evenimentul, recunoscut drept cel mai important reper in industria de profil din Romania se va desfasura in perioada 16-19 mai 2007, la World Trade Center & Plaza Bucuresti. Ad'Or este organizat de Business Media Group, care a achizitionat drepturile de franciza de la RAAA.

"Ad'Or este in momentul de fata cel mai complex festival autohton, acoperind toate formele de publicitate, atat pe cele traditionale cat si pe cele neconventionale. Ca orice festival de prestigiu care da note pietei creativitatii, Ad'Or a generat de-a lungul timpului dispute aprinse si controverse. Ad'Or se dovedeste a fi unul dintre cele mai longevive festivaluri de gen, premiind, in ultimii 7 ani, excelenta incontestabila in publicitatea romaneasca", mentioneaza Virgiliu Rogojan, Director Departament Evenimente din cadrul Business Media Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related