Ogilvy & Mather s-a ocupat de campania de publicitate pentru lansarea brand-ului IKEA in Romania

In urma unui pitch desfasurat in mai multe etape, Ogilvy & Mather a fost desemnata agentia de brand, responsabila cu dezvoltarea strategica si creativa a marcii suedeze IKEA la intrarea acesteia pe piata romaneasca.

"Ne-am ales ca partener de comunicare Ogilvy & Mather, pentru ca in procesul de selectie, deloc simplu, echipa Ogilvy a reusit sa demonstreze ca are competenta necesara pentru a sustine constructia brandului IKEA pe piata romaneasca, dublata de talent, pasiune si o buna intelegere a valorilor IKEA. La o zi dupa deschiderea magazinului, am fost bucurosi sa observam efectele campaniei derulate impreuna, primii vizitatori ai magazinului nostru fiind deja familiarizati cu modul de cumparare si ceea ce inseamna conceptul IKEA", declara Mihaela Muresan, Marketing Manager IKEA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related