Sărmăluțele altfel. Un preparat #altfel de Sărbători, adus de Pepsi, Tazz & La Plăcinte

Sărmăluțele altfel. Un preparat #altfel de Sărbători, adus de Pepsi, Tazz & La Plăcinte

Unora le place să gătească sărmăluțe de Sărbători, altora le place mai mult să le mănânce. Și chiar dacă nu am primit încă statistici în acest sens, de la Ministerul Neoficial al Obiceiurilor de Crăciun, cu siguranță numărul celor care preferă să le mănânce este muuuult mai mare. Așa că venim cu cea mai bună veste: puteți să vă bucurați de sărmăluțele de Sărbători fără să trebuiască să treceți prin bucătărie. Și nu orice fel de sărmăluțe. Sărmăluțele #altfel de la Pepsi, pentru #SărbătorileAltfel.

#SărbătorileAltfel înseamnă libertatea de a ne distra, de a fi creativi și de a transforma obiceiurile vechi în tradiții noi, care să ne reprezinte. Iar acum, printr-o colaborare specială cu Tazz și La Plăcinte București, Pepsi ne dă și o mână de ajutor pentru masa festivă, pentru a petrece cum se cuvine: sărmăluțele #altfel pot fi comandate acasă, din 19 decembrie. 

 

Tradiții vechi, rețete noi

Pregătirile pentru perioada festivă nu trebuie să însemne alergătură, obligații și presiune. Ele pot deveni o experiență memorabilă și distractivă, ne arată Pepsi#SărbătorileAltfel ne-au arătat că putem fredona colinde pe ritmuri noi, că bradul poate fi decorat virtual sau cu pene, și că rețeta tradițională de sărmăluțe poate fi reinventată cu imaginație și creativitate. 

Începând de astăzi, până pe 24 decembrie, Pepsi în colaborare cu Tazz va livra acasă doritorilor sărmăluțe #altfel, care vor putea fi comandate prin intermediul La Plăcinte București. În plus, la orice comandă primești cadou un Pepsi Max și un Lay’s Sare.

Dacă vă place să gătiți sărmăluțele pentru masa festivă, dar vreți să încercați și o rețetă #altfel, sau dacă preferați doar să mâncați, Pepsi, Tazz & La Plăcinte București vă aduc acasă, din 19 decembrie, sărmăluțe în formulă nouă. Important e să petrecem așa cum simțim și să ne bucurăm de tradiții vechi în feluri noi și în stilul care ni se potrivește.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

Dictionar



Branded


Related