Cel mai bun duo de film intră în acțiune cu Pepsi & Lay’s

Cel mai bun duo de film intră în acțiune cu Pepsi & Lay’s

Unele lucruri merg mai bine împreună. Filmele și vremea urâtă, de exemplu. Supereroii și răufăcătorii care vor să distrugă lumea. Detectivii și gecile de piele. Navele și exploziile cosmice. Pepsi, Lay’s și seara de film. Sunt echipe care merită oficializate și celebrate când își unesc puterile pentru a ne face fericiți. Și chiar asta face prima campanie Pepsi & Lay’s. Sărbătorește cel mai bun duo de film cu premii, episoade-online special create, cu Mihai Bobonete și Mădălina Craiu, promoții în magazine și surprize pe măsură. 

Replici amuzante, decoruri inedite, costume pe măsură, efecte speciale, umor. Mădă și Bobo intră în lumea filmului și aduc de acolo o mostră de entertainment numai bună pentru a fi savurată online, în două episoade lansate pe YouTube.  

 

Un duo special

Nimic bun nu vine ușor în viață, spune o vorbă din popor. Dar uneori poate să fie bun, simplu și ușor. Cum e campania Pepsi & Lay’s, care îți aduce cele mai tari premii cu un singur bon. Sau echipa Mădă și Bobo care se folosesc de super-puterea umorului pentru a aduce atmosfera marelui ecran în lumea online-ului. 

Într-o serie online cool, funny și surprinzătoare, Mădă și Bobo fac echipă și devin personaje de filme de acțiune și cu super-eroi, în două episoade create special de cele două branduri. 

În buna tradiție a celor două branduri, Pepsi și Lay’s încep anul în forță cu o super-campanie națională care aduce împreună divertismentul, umorul, influencerii, premiile și, bineînțeles, un duo nelipsit de la serile de film. Cu un obiectiv comun - distracția generală - și o implicare egală în campanie, Pepsi și Lay’s își unesc oficial puterile pentru a face seara de film o experiență specială.

”Filmul este unul dintre momentele de relaxare preferate pentru consumatorii noștri. Avem două branduri, Pepsi si Lay’s, ce au în ADN zona de entertainment, iar campania promoțională “cel mai bun duo de film” alături de Bobo și Mădălina s-a integrat perfect în platformă. Comedia este unul dintre cele mai apreciate genuri de film, iar mixul ideal a venit odată cu propunerea echipei Leo de a îi pune pe cei doi actori în scenarii inedite, supereroi și acțiune, unde umorul este completat perfect de Pepsi și Lay’s oferind planului de comunicare dedicat promoției naționale ingredientul necesar pentru a atrage atenția publicului.”, spun reprezentații Pepsi & Lay’s.

Cele două episoade din „Cel mai bun duo de film” sunt deja pe YouTube și te așteaptă.

Primul episod îi arată pe Mădă și Bobo într-un film scurt de acțiune, în care suspansul, costumele și replicile savuroase te transportă într-o atmosferă de cinema.

Al doilea episod ajunge în lumea extraordinară a supereroilor. De data asta intră în scenă efecte speciale, pelerine, dramatism și, mai ales, super-puterea umorului. 

”Știam deja că unul din elementele ce fac dintr-un film de box office unul cu adevărat memorabil este de multe ori acel duo care trăiește fără chirie în mintea ta mult după ce ai dat skip credits. De aici și până la personificarea celui mai de succes duo de film de care nu ai auzit până la campania asta nu a fost decât un trailer imaginar pentru NFS 10. Mă refer la Pepsi & Lay's, desigur. Parte dintr-un curent pe care criticii inițiați de film îl numesc The Power of One, campania s-a bucurat de prezența unui cuplu care pe noi ne-a cucerit în fiecare zi de filmare și pe care vă invităm să-l urmăriți după ce deschideți un Pepsi și un Lay's. Pentru poftă, dar și pentru promoție”, spune Andrei Nica, Deputy Creative Director, Leo Burnett.

Campania celebrează duo-ul Pepsi și Lay’s printr-o campanie națională 360, cu spoturi TV, episoade în online, promovare outdoor și pe radio, activări la raft, în comerțul modern și tradițional & ecommerce.

Promoția poate fi văzută și în magazine, la rafturile Pepsi & Lay’s, unde cumpărătorii sunt încurajați să achiziționeze produsele pentru a intra în promoție și a câștiga premiile.

Pentru a participa la promoțiile campaniei trebuie să cumperi Pepsi & Lay’s pe același bon, să înscrii bonul pe pepsi-lays.ro sau prin SMS la 1857 și poți câștiga unul din super-premiile campaniei: o lună abonament VOYO, 500 lei pe oră sau un SMART TV și un abonament VOYO pe 1 an.

Dacă îți plac filmele și premiile, nu rata campania Pepsi & Lay’s.

 

Echipa

Leo Burnett
Diana Alexa - Managing Director
Victor Stroe - Associate Director & Head of Planning
Ana Miculescu – Growth & Innovation Director
Florina Simon – Senior Digital Account Manager
Georgiana Călin – Digital Account Executive
Maria Popovici - Social Media Manager
Fulvia Olaru – Deputy Account Director
Maria Roncea – Social Media Manager
Ana Stan – Senior Account Manager
Oana Năstase – Sr. Digital Planner
Adriana Pascan - Creative Director
Andrei Nica – Deputy Creative Director
Silvana Frînculescu – Art Director
Paul Crăciunescu – Copywriter
Theodor Slavic – Copywriter
Ciprian Ciulei – Art Director
Miruna Potop – Former Senior Copywriter

Pepsi România
Alexandra Burdulea - Senior Brand Manager Pepsi
Iuliana Dragomir - CSD Senior Lead Romania
Delia Corniciuc - Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo România

Lay’s România
Cristina Marin – Brand Manager Lay’s
Vlad Vlădescu – Senior Brand Manager Lay’s
Eliza Calciu Șerban – East Balkans Marketing Manager Snacks PepsiCo România

OMD Po1
Razvan Meirosu - Media Director
Cristina Filipeanu – Media Account Lead
Maria Ilie – Media Account Lead
Alex Zamfir - Senior Media Manager
Irene Derasadurian – Senior Media Manager
Lucian Enculescu – Head of Digital
Anca Boia - Digital Account Lead
Cristina Siminea - Digital Manager
Ana Vieru - Digital Manager
Nicoleta Avram – Media Executive
Diana Dîrlău – Media Executive
Daniel- George Ene - Media Executive
Anca Coman – Media Executive
Luiza Popa – OOH director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related