Fillerina și Crescina - Fii naturală și spontană. Noua campanie MagnaPharm realizată de AdSymphony

Fillerina și Crescina - Fii naturală și spontană. Noua campanie MagnaPharm realizată de AdSymphony

Noul spot TV al companiei MagnaPharm, pentru gamele de produse dermatocosmetice Fillerina și Crescina, promovează naturalețea și spontaneitatea. Mesajul central al spotului - Fii naturală și spontană - a fost ales de agenția AdSymphony împreună cu MagnaPharm Marketing & Sales România ca vector principal de comunicare, în armonie cu valorile brandurilor Crescina și Fillerina. Produsele dermatocosmetice de top ale laboratoarelor Labo Suisse sunt ideale pentru îngrijirea tenului și a părului, subliniind frumusețea naturală, interioară și exterioară. Să ofere o stare de bine în orice moment al zilei. 

Fillerina și Crescina sunt branduri ale laboratoarelor dermatocosmetice LABO SUISSE, iar prin intermediul MagnaPharm Marketing & Sales România acestea sunt disponibile pentru piața din România. În cadrul laboratoarelor LABO se creează zilnic produse dermatocosmetice de înaltă tehnologie, pentru îngrijirea părului și a pielii, inspirate din nevoile consumatorilor, îmbinând soluții brevetate și metode inovatoare.

Fillerina este gama ideală de îngrijire a tenului ce oferă o metodă neinvazivă cu efect de umplere a ridurilor ce poate fi folosită acasă, iar Crescina este gama pentru recreșterea și regenerarea părului, atât la bărbați, cât și la femei.

Agenția AdSymphony a avut ocazia să pună în valoare aceste două branduri, susținute de tradiție și ani de studii și inovație, iar rezultatul, spotul TV, a fost lansat în decembrie 2023. Despre colaborarea creativă cu echipa AdSymphony, Mihai Nițoiu - Brand Manager MagnaPharm a declarat:

"De la briefing, debriefing și până la livrarea materialelor finale, echipa ADSymphony a reușit să surprindă în realizarea unui proiect atât de complex, într-un termen limită foarte strâns. Reușita acestui proiect s-a datorat, cu siguranță, echipei, comunicării foarte fluide și deschiderii față de nevoia noastră. Cele mai mari provocări au fost coordonarea realizării unei povești de succes, a găsirii unui fir roșu clar, dar și a respectării timing-ul din planul TV. Echipa ADSymphony a reușit să se adapteze foarte rapid la nevoile noastre de business, livrând un număr foarte mare de materiale complexe în deadline-ul stabilit, demonstrând o bună comunicare agenție-client, creativitate nelimitată și o extraordinară coordonare. Și asta, într-o perioada în care volumul de lucru este la o intensitate extrem de ridicată."

Echipa MagnaPharm România: Mihai Nițoiu (Brand Manager), Ana Mihăilescu (Digital Marketing Manager), Diana Jora (Group Marketing Manager), Petru Friptu (Country Manager).

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 29 de ani, MagnaPharm Marketing and Sales oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/distribuție, reglementare și acces pe piața din România pentru un portofoliu de parteneri de renume din industria farmaceutică.

Cu o echipă de peste 260 de angajați, MagnaPharm Marketing & Sales susține inovația și lucrează zi de zi pentru ca fiecare pacient și consumator să beneficieze de soluții medicale de înaltă calitate.

MagnaPharm – One Team. One Solution.

Echipa AdSymphony: Ruxandra Cîrciu (Account Manager), Andra Spirea (Producător), Michael Vîrvăroiu (Senior Editor Video), Răzvan Chiș (artist 3D), Iulian Sin (Art Director), Alex Grivei (Account Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AdSymphony

Povestea noastră 1993 - Călătoria noastră pe tărâmul marketingului a început cu producția de materiale publicitare: insigne, brelocuri, clipboard-uri. Echipa era formată din patru persoane. 2017... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related