Cheil | Centrade și First Bank lansează campania de credit ipotecar pentru pământeni, despre care vorbesc chiar și extratereștrii

Cheil | Centrade și First Bank lansează campania de credit ipotecar pentru pământeni, despre care vorbesc chiar și extratereștrii

Agenția de comunicare integrată și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, lansează pentru First Bank noua campanie de credit ipotecar, un proiect de comunicare sub platforma intitulată „Orice s-ar întâmpla, ai toată atenția noastră”.

Derivată din filosofia de brand, „The American Way”, platforma a debutat în 2022 și a devenit un teren creativ vast pentru execuții TV, digital, radio, OOH și in-store.

Ținând cont de contextul economic actual, dar și de visele clienților care își doresc o casă a lor sau vor să se simtă mai relaxați si mai împliniți în casa pe care o au deja, First Bank le vine în întâmpinare cu un credit ipotecar cu o dobândă fixă competitivă și costurile notariale aferente ipotecii acoperite de bancă. Oferta este valabilă atât pentru refinanțare, cât și pentru un credite ipotecare noi.

„Pentru a dramatiza mesajul campaniei, l-am pus pe consilierul financiar First Bank în fața unor provocări spectaculoase, inspirate din American culture, menite să îi deturneze atenția. Nimic însă nu-l poate distrage de la interacțiunea cu un client First Bank, o bancă unde misiunea de a pune clientul pe primul loc reiese chiar din numele acesteia. La First Bank poți să fii sigur că primești toată atenția cuvenită, indiferent că ești pământean sau nu.”, explică Mihai Gongu, Executive Creative Director, Cheil | Centrade.

„La First Bank nici un efort nu este prea mare pentru a fi primii care fac diferența pentru clienții nostri. Atât în rețeaua de sucursale First Bank, cât și în interacțiunea disponibilă de oriunde prin Video Banking, poți fi sigur că ai toată atenția specialiștilor noștri, prin proceduri digitalizate de ultimă generație și soluții  potrivite pentru orice nevoie financiară. Această atitudine de inspirație americană «Go the extra mile» este și inspirația pentru noul nostru produs de creditare, cu o dobândă extrem de atractivă și  costuri notariale aferente ipotecii acoperite de bancă. Reamintim și pe această cale clienților noștri că suntem prima bancă din Romania unde pot avea acces în sucursale sau în zonele 24/7 cu bancomate, alături de animalele lor de companie.”, completează Alina Petcu, Marketing Coordinator, First Bank.

Campania se desfășoară în perioada 24 noiembrie 2023 – 31 martie 2024 și include spot TV și spot radio, dar și content în social media pe YouTube, Facebook, Instagram și LinkedIn.

 

Credits:

Echipa First Bank:
Alina Petcu  - Marketing Team Coordinator
Mihai Terecoasă  - BTL & Production Marketing Specialist
Gabriela Cenușa Sia  - Senior PR Specialist

Echipa Cheil | Centrade:
Carmen Miruță – Business Leader I Marketing Operations & Strategy
Mihai Gongu - Executive Creative Director
Miruna Potop – Group Creative Director
Andrei Nedea – Art Director
Sorana Popescu  - Graphic Designer
Ioana Cozma  - Senior Copywriter
Ema Ionescu  - Client Service Team Leader
Alexandra Dinu – Account Manager
Stefaniza Els – Senior Accont Executive
Daria Marc  - Social Media Coordinator
Monica Garbur – Head of Production
Alexandru Secula - AV Producer
Mihaela Iamandi – Traffic Director
Dan Butoi – DTP

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

 

În 2023, Cheil | Centrade a obținut primul trofeu de Aur pentru Samsung la Golden Drum și un trofeu de Argint la IAB Mixx Awards Europe, ambele pentru campania Samsung„#22EpicNights”, o nominalizare pentru campania de lansare a brandului Kozel în România, un trofeu Silver și două de Bronz la premiile Effie, un trofeu Gold, două Silver și un trofeu de Bronz la White Square Festival, șapte trofee la Webstock pentru campanii Samsung și ANAIS, dar și un trofeu de Bronz la Top ADC*RO 2023. La lista trofeelor se adaugă unul de Argint la Luum Awards pentru campania „Share Your Power”, un Gold și două premii Silver la Romanian PR Awards pentru campania CONAF, „Clasa M. Clasa mamelor minore”, respectiv campania Samsung, „Join the Night Land”, precum și un Silver la Internetics pentru campania ANAIS „Radioul Captiv”. În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania „Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, Best Integrated Campaign la IAB Mixx Awards, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award.

PENTRU DETALII DESPRE ACEST COMUNICAT VĂ RUGĂM CONTACTAȚI:

Măcrina Vendlinger

macrina.vendlinger@centrade-cheil.com

https://centrade-cheil.com/

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related