Romanian Public Relations Award si-a desemnat castigatorii celei de-a sasea editii

Pe date de 1 octombrie 2008 a avut loc la JW Marriott festivitatea de premiere PR Award Gala Night, in cadrul careia au fost acordate de catre membrii juriului international 9 premii de aur, 16 premii de argint, 2 premii speciale distribuite pe cele 8 categorii de concurs si 10 premii pentru studentii participanti la Junior PR Award. Premiul special Agentia anului a fost oferit agentiei Rogalski & Grigoriu Public Relations.

"Felicitari tuturor castigatorilor Romanian PR Award, editia a sasea! Calitatea proiectelor inscrise anul acesta sugereaza faptul ca Relatiile Publice au atins un inalt grad de profesionalism in Romania. Consider ca Relatiile Publice reprezinta una dintre cele mai importante institutii dintr-o tara democratica, iar campaniile pe care le-am citit demonstreaza ca profesionistii romani fac fata cu succes provocarilor unei democratii in plina dezvoltare.Relatiile Publice ofera publicurilor un cuvant de spus, o voce in luarea deciziilor care le afecteaza vietile", a declarat Dr. James E. Grunig, Profesor Emerit la Universitatea din Maryland si presedintele juriului Romanian PR Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related