Tailwind și Flashtalking anunță un parteneriat regional exclusiv care acoperă 36 de piețe din EMEA

Tailwind și Flashtalking anunță un parteneriat regional exclusiv care acoperă 36 de piețe din EMEA

Principala platformă independentă de tehnologie publicitară permite brandurilor și agențiilor să elibereze puterea creativității în publicitate.

Tailwind, o companie TDG, și Flashtalking by Mediaocean au anunțat un parteneriat exclusiv care acoperă România și alte 35 de piețe din Europa de Sud-Est, Africa de Nord, Orientul Mijlociu și Țările Nordice, pentru a oferi soluții independente de ad-serving, gestionare a campaniilor, personalizare a creativelor și optimizare dinamico-creativă.

Flashtalking este o companie specializată în soluții de publicitate digitală și oferă tehnologii avansate pentru gestionarea și optimizarea campaniilor publicitare. Agenții de marketing se bazează pe Flashtalking pentru a crea cu ușurință tag-uri personalizate și pentru a analiza parametrii campaniei. Acționând ca o sursă unică de informații, printre serviciile Flashtalking se numără gestionarea datelor, analiza și raportarea performanței campaniilor, precum și livrarea și urmărirea campaniilor publicitare  pe multiple canale digitale, ceea ce le permite comercianților să crească performanța și să eficientizeze fluxul de lucru.

Tailwind, cu o înțelegere profundă a pieței locale și o vastă expertiză tehnologică, își propune să continue să ofere agenților de marketing și agențiilor de publicitate din EMEA soluții de personalizare a publicității și tehnologia DCO (Dynamic Creative Optimization) de care au nevoie pentru a construi relații semnificative cu clienții lor.

"Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru exclusiv cu Tailwind pentru piețele cheie din Europa și Orientul Mijlociu", spune Simon Thorne, Managing Director EMEA la Flashtalking by Mediaocean. "Această colaborare le va permite clienților Flashtalking să primească asistență locală pe un număr și mai mare de piețe, asigurându-le accesul la experți care le înțeleg nevoile și provocările unice regiunilor lor specifice."

Odysseas Ntotsikas, Managing Partner al Tailwind, a declarat: "Fidelă misiunii Tailwind –  "Drive business fast forward", puterea creativității s-a dovedit a fi variabila cu cel mai mare impact în stiva unui marketer omnichannel. Prin acest parteneriat strategic, fortificăm peste un deceniu de excelență operațională în împuternicirea a sute de marketeri regionali cu personalizare creativă în domeniul publicității digitale, pentru a câștiga singurul război care contează astăzi, războiul pentru atenție”.

Flashtalking eliberează puterea creativității pentru a face ca media să funcționeze mai bine. În calitate de cea mai importantă platformă de tehnologie publicitară pentru relevanță și activare pe toate canalele de marketing digital, tehnologia noastră face legătura între creativitate și media. Oferim soluții automatizate care permit echipelor să comunice mai des și să producă mai eficient pentru a lucra împreună într-un mod integrat. Activăm personalizarea la scară înaltă pentru a ne asigura că mesajul cel mai relevant și cu cel mai mare impact ajunge la consumatorul potrivit, la momentul potrivit. Implementăm soluții pentru o înțelegere profundă a mesajelor care rezonează cu diferite audiențe și medii, cu granularitate și transparență a datelor. Soluțiile noastre funcționează la scară largă pe canalele CTV, Video, Display, Social, Native, Audio și Retail Media. De asemenea, ne integrăm cu stive de tehnologii existente pentru a optimiza campaniile prin intermediul DSP-urilor, DAM-urilor, serverelor publicitare, furnizorilor de verificare, instrumentelor de măsurare și multe altele. Ca parte a Mediaocean, Flashtalking este legat de sistemul principal de înregistrare al industriei publicitare pentru planificare, cumpărare și facturare. 

TailWind, parte a grupului TDG, este o companie de consultanță și integrare în domeniul tehnologiei de publicitate, marketing și retail.  Aceasta dă posibilitatea organizațiilor să își avanseze rapid afacerile, oferindu-le integrări tehnologice de ultimă generație, consultanță strategică și servicii profesionale care accelerează inovația, execuția și scalabilitatea în marketing. Tailwind acționează în calitate de partener preferat pentru companii majore de tehnologie de marketing cum ar fi CitrusAd, GWI, Sizmek (de la Amazon), Skai și Xandr (o companie Microsoft) și are operațiuni în CEEMEA și în țările nordice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related