Digital Partners propune o abordare ghidată de umor pentru prezentarea unui proiect rezidențial

Digital Partners propune o abordare ghidată de umor pentru prezentarea unui proiect rezidențial

Pentru a celebra cu umor 1 aprilie, Digital Partners a convins clientul PRIMA Development Group să accepte o abordare ghidată de umor pentru prezentarea proiectului rezidențial PRIMA Vista.

„Suntem încântați că dezvoltatorul a acceptat să pregătim această mini serie de opt episoade, ce prezintă, cu umor, modul în care Domnul Victor, un personaj fictiv întruchipat de Mihai Victor Iliescu, descoperă PRIMA Vista, unul dintre cele mai de succes proiecte rezidențiale din zona de Nord a Capitalei. Acest material a fost creat pentru a aduce un strop de amuzament beneficiarului campaniei, clienților acestuia, cât și întregii piețe imobiliare.” a declarat Liviu Toader, Directorul de Creație al Digital Partners.

Episoadele mini-seriei prin care domnul Victor descoperă proiectul rezidențial vor fi publicate la fiecare început de săptămână și prezentate de Victor Mihai Iliescu, fost publicitar la Leo Burnett și BBDO, un personaj însoțit în permanență de umor. Clipurile au fost gândite să ofere o perspectivă altfel asupra industriei de real estate, cu momente amuzante, dar și informații relevante pentru cei interesați de achiziția unei proprietăți, fie pentru locuit sau pentru investiție, în acest proiect imobiliar.

Primul din cele opt episoade ale seriei a fost publicat, desigur, pe 1 aprilie, atât pe contul de YouTube al PRIMA Vista, dar și pe paginile de social media, și are unic obiectiv să aducă un zâmbet pe fețele tuturor urmăritorilor proiectului.

Această abordare curajoasă are la bază relația profesională de lungă durată dintre agenție și dezvoltator. Digital Partners a gestionat toate proiectele rezidențiale pe care PRIMA Development Group, unul dintre liderii pe piața imobiliară din România, și cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, le-a dezvoltat în București. După ansamblurile rezidențiale Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, PRIMA Development Group își continuă ascensiunea cu PRIMA Vista, un proiect situat în Nordul Capitalei, care se diferențiază prin calitate și arhitectură de anvergură.

Digital Partners este agenția de creație și tehnologie specializată să ofere servicii personalizate industriei imobiliare. Cu o echipă antrenată să înțeleagă întreg ciclul de dezvoltare al unui proiect imobiliar, Digital Partners și-a adaptat serviciile pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare ale unui proiect rezidențial, de la branding și vizualizări 3D fotorealiste, până la dezvoltare de soluții tehnice menite să genereze lead-uri calificate și să asiste comunicarea oricărui tip de proiect rezidențial pe toată durata de construcție și vânzare a acestuia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related