CMX Links și Diaverum România, parteneri în campania d.HOLIDAY și în 2024

CMX Links și Diaverum România, parteneri în campania d.HOLIDAY și în 2024

Ce este Boala Cronică de Rinichi? Ce presupune dializa?

Acestea sunt întrebări majore pentru cei care suferă de Boală Cronică de Rinichi, dar și pentru cei care au în rândul celor dragi astfel de suferințe.

Campania d.HOLIDAY, Dializa de vacanță, este un program internațional revoluționar, creat de Diaverum, pentru a oferi pacienților cu Boală Cronică de Rinichi oportunitatea de a călători și de a-și continua tratamentul prin dializă. Acest tratament, în mod normal efectuat de trei ori pe săptămână, devine astfel accesibil chiar și în timpul vacanțelor.

“Un program de acest fel este esențial pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților cu o astfel de boală cronică. Sunt oameni, care, de când au fost diagnosticați cu BCR, Boală Cronică de Rinichi, nu au mai putut călători decât în proximitatea casei lor. Poate că au trecut mulți ani de atunci. Mai mult, familiile, prietenii și rudele lor și-au dorit să fie împreună în diferite momente importante din viața lor, sau pur și simplu să meargă împreună în vacanțe, iar acest lucru a fost aproape imposibil. Cel puțin în România. Noi am încercat, prin campania de comunicare (materiale informative printabile, online, video, semnalistică, branding centre), să îi încurajăm pe pacienți să intre în acest program iar pe aparținătorii sau pe copiii acestora să-i informăm de acest program, care, credem noi, este esențial în îmbunătățirea calității vieții tuturor. Chiar suntem mândri că putem contribui în a aduce puțină bucurie celor mai puțin norocoși decât noi.”, spune Ximena Cilibiu, founder CMX Links.

România a fost printre primele țări din grupul Diaverum care au adoptat cu succes acest program în anii anteriori. Acum, d.HOLIDAY este în al treilea an consecutiv de desfășurare și se adresează tuturor pacienților, indiferent de origine, oferindu-le posibilitatea unei experiențe de vacanță fără griji atât în țară, cât și în străinătate.

“În permanență, căutăm noi moduri de a îmbunătăți viața pacienților noștri și a familiilor lor, conștienți fiind că vacanțele reprezintă o parte esențială a vieții. Ne angajăm să le oferim pacienților șansa de a călători fără să-și facă griji în legătură cu planificarea sau siguranța tratamentului lor prin dializă.

De aceea, am creat programul d.HOLIDAY, care permite pacienților să călătorească, beneficiind în acelați timp de tratament în oricare dintre cele 450 de clinici Diaverum din întreaga lume. Prin intermediul platformei noastre de rezervări de vacanțe d.HOLIDAY și a coordonatorilor dedicați din fiecare clinică, facilităm fiecare aspect al călătoriei, asigurându-ne că pacienții noștri se pot bucura de același nivel ridicat de îngrijire, indiferent de locația lor în lume.”, a declarat Raluca Malanca, Director Relații Publice și Comunicare al Diaverum România.

Pacienții români pot acum planifica vacanțe în siguranță, având acces la rețeaua globală de centre Diaverum pe d.holiday/en. Diaverum, prin cele 26 de clinici din România, se dedică îngrijirii pacienților cu afecțiuni renale cronice, încurajându-i să trăiască viața din plin și să se bucure de călătorii. Clinicile Diaverum sunt situate în cele mai importante centre culturale, istorice și turistice din țară, acoperind toate zonele, inclusiv București, Constanța, Bușteni, Brașov, Sibiu, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgu Mureș, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu și multe altele.

Prin programul d.HOLIDAY - Dializa de vacanță, pacienții au ocazia să beneficieze de o îngrijire holistică și să se bucure de beneficiile unei vacanțe lipsite de griji. Astfel, pacienții care doresc să călătorească au încrederea că vor primi aceleași servicii de înaltă calitate Diaverum, oriunde s-ar afla în lume.

Pentru că toată lumea merită o viață împlinită!

CMX Links este o agenție independentă de publicitate, un HUB full service de comunicare, cu o istorie de aproape 8 ani și cu o experiență atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Înțelegem că oamenii lucrează cu oameni, motiv pentru care, am ales în echipă colegi a căror expertiză merge mână în mână cu calitatea lor umană. Echipa se mândrește cu oameni seniori din punct de vedere professional, care au contribuit la crearea unor campanii premiate și care au expertiză în domenii variate precum servicii medicale, farmaceutice, auto, tehnologie, retail, industria agro, tutun și alcool, banking, FMCG, atât B2B, cât și B2C.

Portofoliul agenției include companii precum: Diaverum România, Diaverum Suedia, Lăptăria cu caimac, Domeniul Bogdan, Hear Canada, Hear USA, Hagag Development Europe, HPrivate, BTDConstruct & Ambient, HUMANE SOCIETY INTERNATIONAL Europe, dahna, MiGlo, FlowTrial, Michelin România.

Diaverum este o companie medicală multinațională de origine suedeză, ce acordă îngrijire renală care îmbunătățește viața pacienților cu Boală Cronică de Rinichi.

Obiectivul nostru este de a oferi îngrijire renală potrivită nevoilor și alegerilor pacienților, oferind un portofoliu de servicii medicale care variază de la prevenție, hemodializă, dializă peritoneală și îngrijire la domiciliu, până la coordonarea tratării complicațiilor asociate afecțiunilor renale și dializă de vacanță.

În centrul a tot ceea ce facem se află modelul nostru propriu, standardizat de acordare a îngrijirilor, susținut de o infrastructură digitală în continuă evoluție. Scopul nostru este de a obține rezultate medicale superioare celor impuse de sistemele naționale de sănătate și de a veni în sprijinul pacienților cu ajutorul tehnologiilor, îmbunătățind serviciile de îngrijire, facilitând accesul la noi servicii.

În cele 26 de centre medicale de nefrologie și dializă din România, peste 1.200 de profesioniști oferă îngrijire la înalte standarde de calitate pentru ca cei peste 4.000 de pacienți să poată duce o viață împlinită.

Cu o experiență vastă, Diaverum abordează în mod holistic îngrijirea pacienților cu Boala Cronică de Rinichi, având ca obiectiv facilitarea accesului la asistență medicală de cea mai înaltă calitate.

În plus față de toate tipurile de tratament prin dializă - hemodializă, hemodiafiltrare, dializă peritoneală, dializă peritoneală automată, portofoliul nostru include o gamă extinsă de servicii conexe, printre care prevenție, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, cardiologie și analize medicale.

Credem cu tărie că fiecare pacient este unic, astfel încât oferim tratamente personalizate, în acord cu nevoile individuale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


CMX Links

We are CMX Links and we believe in delivering SEAMLESS Customer Marketing eXperience since 2016. Conectam idei cu profesionistii potriviti pentru a livra proiecte pe masura asteptarilor clientilor nostri. Echipa se... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related