Eka Ruola cel mai nou membru al Golden Drum Hall of Fame

Eka Ruola cel mai nou membru al Golden Drum Hall of Fame

Este o onoare pentru noi și ne bucurăm să îi urăm bun venit celui mai nou membru al Golden Drum Hall of Fame, Eka Ruola, Chief Creative Officer și Președinte al Nitro Group Finlanda. El se alătură acestui grup de vizionari și visători care s-au luptat cu curaj și pasiune pentru progresul industriei creative și nu numai.

Înființată în 2010, Hall of Fame îi celebrează pe cei care, prin cariera lor profesională, dar și viața personală, au influențat și inspirat comunitatea noastră creativă. Acești lideri creativi ne îndeamnă să progresăm, oferindu-ne inspirație și îndrumare la fiecare pas.

“Sunt extrem de fericit, onorat și mândru să fiu inclus în Golden Drum Hall of Fame. Acest festival are cu adevărat un loc special în inima mea. Primul meu mandat într-un juriu internațional a avut loc aici și de-a lungul anilor Golden Drum a rămas aproape de mine în multe feluri.

Golden Drum reunește persoane din aceeși regiune cu provocări foarte similare. Ne întâlnim mereu într-un cadru cu o energie bună, împreună cu organizatorii, și cu profesioniștii extraordinari ai festivalului. A fost întotdeauna o experiență foarte specială. Mereu m-au fascinat entuziasmul participanților pentru creativitate, în toate formele sale, și dorința lor de a dezvolta această industrie.      

Această nominalizare este o mare onoare pentru mine. Membrii Hall of Fame sunt cu adevărat excepționali, oameni cu cariere impresionante. Însă, ceea ce a stârnit o emoție și mai puternică în această experiență a fost să mă alătur fostului meu Președinte, regretatul Ami Hasan, un om remarcabil al cărui sprijin am avut privilegiul să-l am timp de mulți ani.", Eka Ruola, Nitro Group.   

De-a lungul carierei sale, Eka a oferit un sprijin semnificativ industriei și s-a evidențiat ca un adevărat lider. A contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea acesteia, dar și a societății în ansamblu, punând întotdeauna creativitatea în centrul atenției.

A fost un mentor valoros pentru mulți tineri creativi care și-au început cariera în industrie. Dorința sa este de a construi o generație viitoare puternică, care să fie cei mai buni în domeniul creativității și să înțeleagă, de asemenea, importanța aspectelor strategice ale afacerii.

Festivalul Golden Drum ocupă un loc special în inima lui Eka. De-a lungul carierei sale, a făcut parte din juriu și a fost speaker de două ori. A câștigat premiul cel mare și mai multe premii Gold și Silver Drum. Anul trecut, Eka a contribuit și la formarea grupului B2B din secțiunea Creative Business Excellence a festivalului.   

 

Unul dintre cei mai premiați directori de creație finlandezi

Eka se numără printre cei mai apreciați directori de creație din Finlanda atât la nivel național, cât și internațional. Lucrările sale au fost recunoscute și premiate în toate marile competiții, inclusiv Golden Drum, Cannes Lions, Clio Awards, The One Show, LIA și Effie's.   

Este o prezență activă în numeroase jurii și un speaker apreciat la evenimente din industrie desfășurate în întreaga lume. În 2015, Ruola a fost distins cu premiul Agency Innovator Award de la The Internationalist, în New York. Iar anul trecut, a primit premiul Platinum Award din partea Grafia din Finlanda, o recunoaștere deosebit de valoroasă pentru contribuțiile aduse pe tot parcursul carierei sale în domeniul creativității. 

Eka este recunoscut și pentru contribuția sa de durată la conducerea Hasan & Partners Group, o companie cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul publicității în țările nordice. În 2020, el a decis să părăsească agenția pentru a achiziționa majoritatea acțiunilor unei agenții finlandeze hibride, Nitro Group, revenind astfel în aprilie 2021 în lumea afacerilor creative.

Recent, Eka a scris și prima sa carte de marketing, The New 4 P's of Marketing, care a fost publicată de Alma Talent în mai 2021.  

 

Golden Drum Hall of Fame

Un zid este doar un zid. Însă numele celui inscripționat pe el atinge nemurirea. Apoi, un zid devine Zidul. În cei douăzeci și șapte de ani de existență, festivalul Golden Drum a atras mari vizionari și visători care au luptat cu curaj și pasiune pentru progresul industriei creative.   

Odată cu trecerea timpului, tindem să uităm numele celor care au pus bazele pe care profesioniștii de astăzi construiesc lucruri mari. Înființat în 2010, peretele virtual al Golden Drum Hall of Fame cuprinde numele unor persoane remarcabile. Această listă este în continuă creștere, fiind alcătuită cu grijă și recunoștință față de cei al căror nume și acțiuni nu trebuie niciodată să fie uitate. Fiecare nou membru trebuie confirmat și acceptat în Hall of Fame de către membrii existenți.

 

Membrii Golden Drum Hall of Fame în ordine alfabetică

Jure Apih, Adrian Botan, Farid Chehab, Michael Conrad, Ivan Čimburov, Meta Dobnikar, Catalin Dobre, Dushan Drakalski, Csaba Gosztonyi, Andrey Gubaydullin, Ami Hasan, Mariusz Jan Demner, Jaime Mandelbaum, Jiri Mikeš, Juli Nemes, Johannes Newrkla, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Jorg Riommi, Jason Romeyko, Eka Ruola, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Jarek Ziebinski and Darek Zatorski.

Festivalul Golden Drum va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2024 la Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenia. Competiția Golden Drum este deschisă pentru înscrieri.

 

Informații importante de participare

Data și locul desfășurării: 9 – 10 octombrie 2024, Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenia
Termenul limită pentru depunerea înscrierilor: 21 august 2024, 23.59 CET
Termenul limită pentru taxele de participare Early Bird: 28 iunie 2024
Afișarea listelor de nominalizări Golden Drum: 2 octombrie 2024, 8.00 CET
Spectacolul de premiere Golden Drum: 10 octombrie 2024

Festivalul Golden Drum s-a născut dintr-o idee simplă de a reuni creativi din diferite țări, pe atunci adesea definite ca noi țări europene. În urmă cu treizeci de ani am învățat să jucăm după reguli, în timp ce dansăm pe ritmul propriei noastre muzici. În domeniul publicității, regulile nu sunt linii directoare; ele sunt pânza pentru rebeliunea noastră artistică. Le respectăm, le înțelegem și apoi le transformăm în ceva de neuitat și unic. Festivalul Golden Drum a fost ales ca unul dintre cele șapte festivaluri regionale cu premii incluse în clasamentul WARC.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related