Transferul sezonului: Daniel Chivu revine in Grupul Ringier România, pe poziția de Digital Sales Manager

Transferul sezonului: Daniel Chivu revine in Grupul Ringier România, pe poziția de Digital Sales Manager

Cu o experiență de peste 15 ani in advertising sales, dintre care 10 ani in digital sales, Daniel vine perfect echipat cu soluții creative si eficiente, potrivite dinamicii actuale a pieței. 

"Sunt fericit că am oportunitatea de a reveni in Ringier. Mă alătur unei echipe experimentate si am încredere că împreună vom performa", spune Daniel Chivu

"Revenirea lui Daniel Chivu în Ringier e un semnal că ne place să construim nu doar brand-uri solide și proiecte inovatoare, ci și echipe în care oamenii rămân sau se întorc mereu cu bucurie. Am convingerea că atât background-ul profesional valoros al lui Daniel, cât și atitudinea pozitivă pe care i-o cunoaștem toți, vor contribui la consolidarea relațiilor cu partenerii noștri strategici. Competența și dedicarea lui Daniel sunt potențate de o echipă de vânzări extraordinară, care va asigura cadrul de lucru necesar implementării proiectelor pe care le vom dezvolta în perioada următoare", completează Dana Aneculoaei, Head of Advertising Sales, în cadrul Ringier Romania Media.

Ringier România este parte a Ringier AG, o companie media elvețiană inovatoare, centrată pe digitalizare și diversificare, cu operațiuni extinse în Europa și Africa. Portofoliul său include 140 de companii din sectorul presei scrise, al presei sportive, al presei digitale, al radioului, al ticketingului, al divertismentului și al comerțului electronic, precum și piețe online de top pentru masini, proprietăți și locuri de muncă. Cu aproximativ 6.600 de angajați, care își desfășoară activitatea în 20 de țări diferite, Grupul Ringier a ajuns la performanța ca 83% din profitul său operațional sa provina deja din domeniul digital, unde Ringier este lider în rândul companiilor media europene. Valorile de bază ale Ringier sunt independența, libertatea de exprimare și spiritul de pionierat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related