Spot nou pentru Tuborg, creat de Graffiti

Graffiti BBDO a realizat cel mai recent spot pentru Tuborg prin care se promoveaza noul format al sticlei. Potrivit unui comunicat Pleon Graffiti, spotul face parte din campania de lansare a noii sticle Tuborg, demarata la inceputul lunii mai pe principalele posturi TV nationale.

Spotul pune accentul pe schimbarile produse (culoarea verde a sticlei si eticheta transparenta), dar si pe avantajul competitiv existent, tubycap-ul.
"Este o schimbare de ambalaj care isi doreste sa tina pasul cu preferintele consumatorilor de Tuborg", afirma Anca Iulia Calin, Account Director.
Copywriter-ul care a lucrat la aceasta campanie, Adina Basag, vorbeste despre conceptul creativ al spotului: "S-ar putea sa-ti placa prea mult noua sticla Tuborg. Mai ales daca esti un tip ca Martin, care face obsesii din lucrurile ce-i plac".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated