ADC*RO Awards. Festivalul care premiaza creativitatea publicitatii romanesti

ADC*RO Awards. Festivalul care premiaza creativitatea publicitatii romanesti

Masuram si evaluam creativitatea des și cu instrumente din ce in ce mai sofisticate. O masuram in functie de obiective si rezultate, in functie de date, clickuri si view-uri, dar si in functie de emotia care ajunge la public, de valoarea sociala pe care o aduce brandului. Dar uneori avem nevoie de o altă măsură a creativității. Pentru a inspira, creativitatea trebuie să fie competitiva, dar si sarbatorita. ADC Awards apărut pentru a celebra si a premia cele mai bune lucrari din publicitatea romaneasca, dar si pentru a fi evaluate de un juriu obiectiv, international.

În cadrul acestui festival, vor participa lucrarile premiate de Top ADC, cu bronz, silver si gold in fiecare luna pe parcursul anului 2023. Acestea vor fi evaluate si notate de un juriu international, iar cele mai bune vor fi premiate în cadrul Galei, care va avea loc pe 16 iulie la Apollo111 Teatrul incepand cu ora 19.30.

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related