Grey comunica unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale din Romania

Agentia de publicitate Grey Bucuresti a castigat contul de creatie si strategie pentru compania Opus Land Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piata imobiliara din Romania

Opus Land Development face parte din reputatul grup Buyukham din Turcia, si urmeaza sa dezvolte in zona de nord est a Bucurestiului, cel mai inovativ si complex proiect rezidential din Romania.

Grey a dezvoltat o strategie de comunicare puternica, relevanta si diferentiatoare, pentru a introduce pe piata primul proiect al companiei in Romania. Campania de comunicare integrata se va implementa incepand cu luna septembrie si va cuprinde tactici de ATL, BTL, Media si PR

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related