Violet Advertising este noul partener al Parmalat

Violet Advertising a fost desemnata agentia castigatoare a pitch-urilor organizate de Parmalat Romania in aceasta vara pentru campaniile de comunicare pe care le va derula in perioada urmatoare. Propunerile creative avansate de Violet Advertising au fost alese in urma unei selectii la care au participat mai mai multe agentii de publicitate.

Compania Parmalat este unul dintre cei mai renumiti producatori mondiali de produse alimentare. Sucurile Santal detin cea mai diversificata gama sortimentala de pe piata romaneasca cu produse de cea mai buna calitate.
Grupul Parmalat este un grup de firme italian care activeaza in industria alimentara si adopta o strategie multinationala avand ca obiectiv asigurarea bunastarii si imbunatatirea vietii cotidiene a consumatorilor din intreaga lume.
Laptele si fructele sunt esentiale in dezvoltarea armonioasa a oamenilor motiv pentru care, de peste 40 de ani, Parmalat a intretinut si a hranit dorinta de prosperitate, oferind celor peste 200 de milioane de consumatori din intreaga lume, o gama completa de produse dezvoltate din aceste doua elemente de baza. Studiile arata ca anual, la nivel mondial se consuma peste 12 miliarde de pahare de lapte Parmalat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Ionescu Cornel Robert
acum 16 ani
Sper sa fie in stare sa se ocupe de acest cont, am inteles ca este o firma cam neprofesionista si care mai da si tepe. Atentie celor care vor sa aiba contracte cu Violet, angajati nu prea fac fata si se schimba destul de des, conturile avute au mers cam greu, creatia nu prea e grozava iar restul de angajati isi fac treaba cam de mantuiala. Am vazut spoturile de la Vincon; parerea mea este ca Vincon este o firma cu pretentii care ar merita mai mult. Spoturile sunt cam "spalacite" asa ca sper ca vinurile oferite sa nu fie la fel. Toate au aceeasi linie de creatie - anosta, in care i-se explica spectatorului ce si cum (vezi campania Orion - Oamenii inteligenti aleg ... ). Eu unul, nu simt nici o aroma de vin atunci cand vad spotul. Poate doar un damf de otet. Sper sa nu fie cu aroma de laptele acru. Rest in peace.
Madalina Mercare
acum 16 ani
parerea mea, e ca esti invidios... stii asa de multe despre violet... hmmm... ai lucrat acolo? sau ai fost refuzat la interviu? :D iti cam pute tot ce au facut baietii astia... hihihi! tre' ca ti-au tras-o cumva! bravo violetii!
Ionescu Cornel Robert
acum 16 ani
Mercarem, sper ca te-ai simtit bine, poate ti-au tras-o si tie si ti-a facut placere. Nu am lucrat si nici nu am ce sa lucrez acolo; activitatea mea nu are de-a face cu tot ceea ce inseamna ag. pub. Dar am auzit niste chestii care m-au revoltat. Sunt cam rai platnici. Poate ca am exagerat, dar este treaba lor in fond. Nu am motive sa fiu invidios. Dupa ton, imi cam zice ceva ca lucri pe acolo. Probabil ca esti un catelus nevrotic cu coada scurta. Iti dau un sfat: ai grija in ce directie te usurezi. Cam asta am avut de zis, tovarase.


Branded


Related