IPRA va decerna astazi cele mai prestigioase premii ale industriei de PR din lume

International Association of Public Relations (IPRA) va decerna, in aceasta seara, la Londra, cele mai prestigioase premii ale industriei de PR din lume - Golden World Awards. Unul din cele 21 de trofee ravnite de practicienii de PR din toata lumea va fi acordat Romaniei, pentru o campanie a agentiei TEMPO, marcand astfel o premiera pentru industria de PR din Romania - primul Golden World Award pentru o campanie de comunicare comerciala generata de lansarea unui nou produs.

"TEMPO a castigat un trofeu important intr-o categorie extrem de dificila -"consumer marketing - new product or service" - in care au mai fost nominalizate 41 din cele mai bune campanii de PR inscrise din toata lumea. Faptul ca o agentie de PR din Romania castiga acest titlu este mai degraba o incantare decat o surpriza, pentru ca demonstreaza un nivel evoluat al standardelor de practica in aceasta tara. Lucrarile castigatoare sunt an de an material de studiu pentru practicienii de PR din intreaga lume, care isi imbunatatesc astfel performantele profesionale. Iar faptul ca anul acesta o astfel de campanie vine din Romania spune un lucru important despre valoarea profesionistilor din aceasta tara," a declarat Michael Regester, Presedintele Juriului GWA (Golden World Awards) din acest an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related